Palauta Palauta

Easytop-sulkuventtiilit

Yleistä

Järjestelmävarusteet ruostumatonta terästä, punametallia tai piipronssia, ja tarvikkeet käyttövesivesi- ja läm­mi­tys­jär­jes­tel­miin. Suoraan yhdistettävissä useiden Viega pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien kanssa. Muut yhdistelmät G- ja Rp-​kierteiden liitäntöjen sekä laippaliitinten kanssa.

Vinoistukkaventtiili (va­paa­vir­taus­vent­tii­li)
Venttiilikotelo ja -yläosa ruostumatonta terästä, punametallia tai piipronssia, venttiili-​istukka ruostumatonta terästä, karavälitys ja asennonnäyttö auki/kiinni, käsipyörä, jossa tunnistusväri vihreä/punainen vaihdettavissa, sisältää tyhjennystulpan.

 • Näytä enemmän
  KRV-​venttiilit (yhdistellyt vapaavirtaventtiilit, jossa takaiskuventtiili)
  Venttiilikotelo ja -yläosa ruostumatonta terästä, punametallia tai piipronssia, venttiili-​istukka ruostumatonta terästä, karavälitys ja asennonnäyttö auki/kiinni, käsipyörä, jossa tunnistusväri vihreä/punainen vaihdettavissa, sisältää testiliitännän, sisältää tyhjennystulpan.

  Takaiskuventtiili
  Venttiilikotelo ja -yläosa ruostumatonta terästä, punametallia tai piipronssia, venttiili-​istukka ruostumatonta terästä, sisältää testiliitännän, sisältää tyhjennystulpan.

  Näytteenottoventtiilit
  Näytteiden ottoon kylmästä juomavedestä (PWC) ja lämpimästä juomavedestä (PWH/PWH-​C).
  2-osainen malli sisältää seuraavat osat: punametallinen käyttöyksikkö, ottoventtiili ruostumatonta terästä, käännettävä/​liekkikäsiteltävä poistoputki ruostumatonta terästä, 360° käännettävä perusyksikkö, irrotettava ja suojakorkillinen kahva.
  1-osainen malli sisältää seuraavat osat: punametallinen näyt­tee­notto­vent­tii­li, käännettävä/​liekkikäsiteltävä poistoputki ruostumatonta terästä, 360° käännettävä perusyksikkö, irrotettava kahva.

  Kiertoveden säätöventtiilit
  Termostaattiset säätöventtiilit putkien hydrauliseen kalibrointiin tai kerroskalibrointiin, kotelot ja veteen koskettavat osat punametallia tai piipronssia, säätöalue 40 - 65 °C, eristettävissä, tyhjennystulppa.
  Staattinen säätöventtiili putkien hydrauliseen kalibrointiin, kotelo ja veteen koskettavat osat punametallia.

  Palloventtiilit
  Venttiilikotelo ruostumatonta terästä, punametallia tai piipronssia, pallo ruostumatonta terästä, valitsinakseli ei vaadi huoltoa, kahva, jossa tunnistusväri vihreä/punainen, vaihdettavissa.

  Vapaavirtausventtiilit
  Venttiilikotelo ja -yläosa punametallia tai piipronssia.

  Piiloasennettava istukkaventtiili
  Venttiilikotelo ja -yläosa punametallia tai piipronssia, sisältää putkiasennussuojan.

  Piiloasennettavat vesimittariyksiköt kotitalouskäyttöön
  Venttiilikotelo ja -yläosa punametallia tai piipronssia, yläosa; venttiili-​istukka ja vent­tii­li­lau­ta­syk­sik­kö ruostumatonta terästä, rakennussuoja, kiinnike Koax G2 -mittauskapselille (ei sisälly toimitukseen), sis. umpilaipan.
  Mallit valinnaisena ääni- ja lämpöeristettyinä tai 1-tie- ja 2-tiemalleina.

  Merkintä
  Valmistaja, putken mitta, erä, vihreä piste puristuspäässä, vaihdettavissa oleva vihreä, punainen tai sininen tunnistusväri


  Punametalli: CC499K
  piipronssi: CC246E / CC CuSi4Zn9MnP
  ruostumaton teräs 1.4401

  Tämä tuotekuvaus sisältää tärkeitä tietoja tuotteen ja järjestelmän valinnasta, asennuksesta, käyttöönotosta, käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta huollosta. Tämä tuoteinformaatio, ulkoasu ja sovellustekniikka perustuu voimassa oleviin standarteihin Euroopassa (esim. DIN/DVGW) Jotkut kappaleet tekstissä voivat viitata Eurooppaan/Saksaan. Nämä ovat suosituksia muihin maihin missä ei ole kansallisia vaatimuksia. Kansalliset lait, standardit, ohjeet, direktiivit ja muut tekniset vaatimukset menevät saksalaisten/​eurooppalaisten direktiivien ohi tuotekuvauksissa. Informaatio tässä yhteydessä ei sido muita maita ja alueita vaan ne pitää ottaa suosituksina.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme