Palauta Palauta

Puristusjärjestelmätyökalut

Yleistä

Puristusjärjestelmätyökalu kaikille Viega pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mil­le. Pu­ris­tus­jär­jes­tel­mä­työ­ka­lut yksittäin muodostuen puristuskoneesta, -leuoista, -renkaasta, -ketjusta ja (nivel-) vetoleuasta. Nämä pu­ris­tus­jär­jes­tel­mä­työ­ka­lut on kehitetty erityisesti Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien työstöön ja sovitettu siihen. Viega ei voi antaa takuuta muiden valmistajien järjestelmiä käytettäessä. Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu ensisijassa käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta.

Merkintä
Valmistaja, putken mitat tai järjestelmänimi

 • Näytä enemmän
  Huomiot
  Viega-​pu­ris­tus­jär­jes­tel­mä­työ­ka­lut on suunniteltu ja tarkoitettu erityisesti Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien valmisteluun. Viega ei tarkista, soveltuvatko nämä pu­ris­tus­jär­jes­tel­mä­työ­ka­lut toisten valmistajien järjestelmien puristamiseen. Erityisesti ei voida tietää, voidaanko tuolloin muodostaa pitkäaikaisesti tiiviitä liitoksia. Tarkkoja tietoja käyttökohteista, rajoituksista ja kansallisista standardeista ja direktiiveistä on tuotetiedoissa, joko painettuna versiona tai sähköisenä versiona Viega Internet-​sivuilla.

  Huolto-​ohjeet
  Puristuskoneet muodostava määritellyn paineen puristustapahtumaa varten.
  Tähän tarvittava käyttövarmuus edellyttää tiivistä hydraulijärjestelmää, vaikka raskaasti kuormitettujen rakenneosien luonnollista kulumista ei voida välttää.
  Jotta pu­ris­tus­jär­jes­tel­mä­ko­nei­den käyttövarmuus ja luotettavuus voitaisiin taata pysyvästi, ne on huollettava säännöllisesti valtuutetussa huoltoliikkeessä.
  Katso osoitteet käyttö- tai Viega-​järjestelmän puristustyökalujen hoito-​ohjeista tai kotisivuiltamme www.viega.fi.
  Tämä tapahtuu yleensä lähettämällä ne Viegan nimeämiin, valtuutettuihin huoltopisteisiin, tai alan tukkuliikkeen huoltopisteissä tapahtuvien kampanjoiden yhteydessä.
  Puristuskoneen huollon yhteydessä on erittäin suositeltavaa jättää myös puristusleuat, -renkaat, -ketjut ja (nivel-) vetoleuat tarkastettaviksi.
  Tällöin vaihdetaan kuluvat osat, muokataan puristusmuotoa ja puristusleuat, -renkaat, -leuat ja (nivel-) vetoleuat tarkistetaan uudelleen.
  Noudata huo­len­pi­to­vel­vol­li­suut­ta­si ja noudata näitä huolto-​ohjeita!
  Yleisesti on voimassa: huollon tuoma turvallisuus!
  Noudattamatta jätettäessä emme voi vastata henkilövahingoista!
  Vuodesta 2012 lähtien puristusleukoihin ja (nivel-) välileukoihin kiinnitetään huoltotarra, josta näkyy seuraava suositeltu huoltoajankohta.
  Vuosittain muuttuva tarran väri paremman erottelun saavuttamiseksi. Uusi tarra asetetaan Viegan huoltokumppanin onnistuneen huollon jälkeen.


  Puristusjärjestelmätyökalut  Huoltoväli
  Pressgun 6 Plus and Pressgun Picco 6 Plus: saatavana milloin tahansa Viega Tool Services -sovelluksen tai näytön kautta 40 000 puristuksen jälkeen, turvasammutus seuraavien 2 000 puristuksen jälkeen – viimeistään kuitenkin 4 vuoden kuluttua – sen mukaan, kumpi toteutuu ensimmäisenä.
  Pressgun 6 ja Picco 6; näyttö 30 000 puristuksen jälkeen, turvalukitus 2 000 puristusta tämän jälkeen, mutta viimeistään 4v viimeisimmästä huollosta, riippuu siitä kumpi ehto täyttyy ensin.
  Pressgun 6B: vähintään 2 vuoden välein.
  Pressgun 5: näyttö 40 000 puristuksen jälkeen, turvasammutus seuraavien 2 000 puristuksen jälkeen – viimeistään kuitenkin 4 vuoden kuluttua – sen mukaan, kumpi toteutuu ensimmäisenä.
  Pressgun Picco ja Pressgun 4E ja 4B: ​näyttö 30 000 puristuksen jälkeen, turvasammutus seuraavien 2 000 puristuksen jälkeen – viimeistään kuitenkin 4 vuoden kuluttua – sen mukaan, kumpi toteutuu ensimmäisenä.
  Tyyppi PT3-AH, Picco ja tyyppi PT3-H/EH: LED-​näyttö 20 000 puristuksen jälkeen, turvasammutus seuraavien 2 000 puristuksen jälkeen – viimeistään kuitenkin 4 vuoden kuluttua – sen mukaan, kumpi toteutuu ensimmäisenä.
  Tyyppi 2: Vähintään 2 vuoden välein.
  Viega-​akku-​puristuskone malli 2478: Vähintään kerran vuodessa.
  Viega-​akku-​puristuskone malli 2475 LED-​näyttö 20 000 puristuksen jälkeen – viimeistään kuitenkin 4 vuoden kuluttua – sen mukaan, kumpi toteutuu ensimmäisenä.
  tyyppi 1: kerran vuodessa.

  Yhteensopivuus
  Picco: puristusleuat ja -renkaat sopivat puristuskoneisiin Picco, Pressgun Picco, Picco 6 ja Picco 6 Plus
  PT2: puristusleuat, renkaat ja ketjut puristustyökalu tyypille 2 (PT2), PT3-H, PT3-AH, PT3-EH ja puristuskoneille Pressgun 4E, 4B ja 5, 6, 6B ja 6 plus
  välileuka P1 (tuote 622 657) Picco: kokoihin d32 tai d35 ja D¾ saakka
  välileuka Z1 (tuote 472 733) PT2: kokoihin d32 tai d35 ja D¾ saakka
  välileuka Z2 (tuote 472 740) PT2: kaikki tämän yläpuolella olevat putkimitat kokoon d108,0 tai D2 saakka
  Pressgun-​puristustehostin Z3 (tuote 753 924) mallille PT2: Megapress XL -puristusrengas D2½, D3 ja D4
  järjestelmäkatsaus metallisiin pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­miin (PMP), joissa on yhteensopivat puristusmuodot:
  Profipress
  Profipress G
  Profipress S
  Sanpress
  Sanpress Inox
  Sanpress Inox G
  Prestabo
  Easytop
  kaasuliitokset

  PG_Oikeudet muutoksiin ja virheisiin!
  Uusimmat Z- ja asennusmitat sekä lisätietoja teknisistä tiedoista löytyvät Viegan verkkosivuilta. Ne on tarkistettava ennen hankintaa, suunnittelua, rakennustöitä ja käyttöä. Tuotteitamme on jatkuvasti optimoitu.

  Tämä tuotekuvaus sisältää tärkeitä tietoja tuotteen ja järjestelmän valinnasta, asennuksesta, käyttöönotosta, käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta huollosta. Tämä tuoteinformaatio, ulkoasu ja sovellustekniikka perustuu voimassa oleviin standarteihin Euroopassa (esim. DIN/DVGW) Jotkut kappaleet tekstissä voivat viitata Eurooppaan/Saksaan. Nämä ovat suosituksia muihin maihin missä ei ole kansallisia vaatimuksia. Kansalliset lait, standardit, ohjeet, direktiivit ja muut tekniset vaatimukset menevät saksalaisten/​eurooppalaisten direktiivien ohi tuotekuvauksissa. Informaatio tässä yhteydessä ei sido muita maita ja alueita vaan ne pitää ottaa suosituksina.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme