Moikka

Olen Seray ja aloitin Viegalla keväällä 2023, toimin Keski-Suomen alueella aluemyyntipäällikkönä. 

LVI alalle rantauduin jokunen vuosi sitten ja matka senkun jatkuu. Vuodet on ollu opettavaisia ja tiedonnälkä vain kasvanut. Asiakaslähtöisyys on mulle sydämenasia ja nautin työstäni joka päivä.

Arki on hektistä ja kuluu lasten harrastuksien parissa, rentoudun parhaillaan ystävien seurassa sekä toisinaan metsän rauhassa. 

Nähdään kentällä! 

Olen tavoitettavissa parhaiten puhelimitse, ellen vastaa voit olla varma että soitan takaisin 😊

Terkuin 

Seray Serengil-Ohraluoma 

Aluepäällikkö, Keski-Suomi

GSM (+358) 44 023 1950

seray.serengil-ohraluoma@viega.fi

Nimeni on Jere. Jere Seppälä.

En toimi salaisena agenttina, vaan Viegan aluepäällikkönä Lounais-Suomen alueella. LVI-alalla on tullut oltua jo jonkin aikaa, niin työmailla kuin tukussakin. Ala kiehtoo minua kovasti ja varsinkin tässä duunissa pääsee lähes päivittäin oppimaan uutta, alan rautaisilta ammattiurakoitsijoilta, kollegoilta ja tukkureilta. Viegalla aloitin hommat kaksi vuotta sitten elokuussa ja moni tätä uutiskirjettä lukeva on minuun saattanut jo törmätäkin, tai ainakin kuullut jos on ollut 2km säteellä paikalla. Väittävät kovaääniseksi.

Kesäkuussa -23 tuli 33v mittariin, eli ei ihan ehtoo puolella vielä, mutta ei mikään vetrein gasellikaan enään.

Perheeseen kuuluu helmikuussa -23 syntynyt tyttö, 7v labradorinnoutaja ja vaimo (tässä järjestyksessä ja ikää en viitsi tähän laittaa).

Asun Turun nurkissa ja vapaa-aika kuluu satujumpan, lenkkeilyn, mökkeilyn, perheen ja ystävien parissa.

Minut tavoittaa numerosta 040 191 2122 tai sähköpostilla jere.seppala@viega.fi

Mukavaa kesää kaikille, muistakaa rentoutua ja huolehtia nestetasapainosta!

Olen Max ja aloitin Viegalla myyntipäällikkönä viime vuoden syyskuussa. Vastaan Viegan Suomen toiminnoista ja yritän mahdollisuuksien mukaan myös jalkautua kentällä. Olen ns. paluumuuttaja, eli palasin lvi-alalle seitsemän vuoden tauon jälkeen ja koen viihtyväni tämän lajin parissa parhaiten. Suomesta löytyy paljon uusia sekä saneerattavia kohteita, joten työnsarkaa on varmasti vuosiksi eteenpäin vaikka Viegalla onkin jo 124 vuoden pituinen taival takanaan.

Asun perheeni kanssa Kirkkonummen Kantvikissa ja vapaa-aikani kuluu enimmäkseen kolmen lapsen harrastusten parissa ja luonnollisesti ulkoillessa Porkkalan kauniissa maisemissa. Päivittäisestä hyötyliikunnastani huolehtii perheemme reilu kaksivuotias labradoodle johon saatat törmätä käydessäsi meidän Vantaan konttorilla.

 

Minut tavoitat numerosta 050 401 5869 tai sähköpostitse max.hagstrom@viega.fi.

 

Toivotan tässä samalla hyvää kesää kaikille, moikataan kun nähdään kentällä!

Moi, 

Olen Miska ja olen toiminut Viegalla myyntikoordinaattorina vuodesta 2020. Minulla on talotekniikan ja tradenomin koulutukset ja työkokemusta LVI-alalta löytyy Viegan lisäksi asentajana ja tukkumyynnistä.

Asun Vantaalla ja työskentelen Vantaan toimistolta käsin. Vapaa-aikani kulutan talvisin jääkiekossa ja kesäisin muiden pallopelejen merkeissä.

Tavoitat minut numerosta 040 192 0918 ja sähköpostilla miska.jauhiainen@viega.fi