LVI-opas sisältää kaikki tarvitsemasi esitteet ja tuotetiedot

LVI-oppaastamme löydät kaiken tarvitsemasi tiedon – ja ehkä vähän enemmänkin – esimerkiksi puristusliitosjärjestelmistä, wc-järjestelmistä, putkista, liittimistä ja asennustekniikoista. Sinne olemme koonneet kaikki esitteet ja kirjaset yhteen paikkaan, josta ne saa tarvittaessa helposti ladattua omalle koneelle, tabletille tai puhelimeen. Näin kaikki Viegan järjestelmät ja niiden oppaat kulkevat helposti mukanasi puhelimen, tabletin tai läppärin sisällä eikä sinun tarvitse enää hakea tietoa paperisista kirjoista ja kansioista. LVI-opas sisältää suurimman osan teknisistä LVI-opasesitteistämme pdf-muodossa, josta ne on helppo tarvittaessa tulostaa vaikka työmaalle saapuessasi, eikä sinun tarvitse kuljettaa mukanasi turhaa paperimaterialia. Voit esimerkiksi esitellä valitsemiasi tuotteita työmaakokouksissa tai kertoa asentajille, miten kyseessä oleva tuote tulisi asentaa vain avaamalla LVI-opasluettelon ja etsimällä sieltä haluamasi esitteen.

LVI-opasluettelosta löydät kaikki oppaat ja tuotetiedot

Olemme koonneet yhteen paikkaan kaiken mahdollisen informaation, jotta suunnittelijoiden, sisäänostajien ja asentajien sekä muiden työmaalla eri toimia suorittavien työt helpottuisivat. LVI-oppaistamme löydät esimerkiksi kaikki erilaiset puristusjärjestelmämme ja voit vertailla niitä tietokannasta löytyvien pdf-tiedostojen avulla. Löydät LVI-opasluettelosta myös erilaisten puristusliitosten selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotta asennus tapahtuu oikein heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Löydät sieltä myös osaluettelot kullekin tyypille, jotta voit helposti katsastaa yhdellä silmäyksellä, mitä osia kustakin sarjasta on saatavilla. Samoin voit hakea sieltä kätevästi myös tarvitsemiesi LVI-varaosien tekniset tiedot. Samaisesta paikasta on saatavilla myös asentajan avuksi helpot ja yksinkertaiset asentajan käsikirjat, joita voi nimensä mukaisesti käyttää apuna asennustyössä.

LVI-opas toimii myös suunnittelijoiden apuna: sieltä löytyy CAD-kuvia, jotka sisältävät tuoteinformaatiota, jonka voi ladata suoraan suunnitteluohjelmaan ja sitä kautta ne ilmestyvät myös suoraan massaluetteloihin ja osalistoihin. Kuvia löytyy sekä PDF-, STP-, IGS-, DWG- että DXF-muodossa ja ne voi sellaisenaan viedä lähes mihin tahansa markkinoilta saatavaan suunnittelu- tai mallinnusohjelmaan, riippumatta siitä, onko käytössäsi CADS, MagiCad vai esimerkiksi Inventor.  Kuvia on saatavilla niin 2D:nä kuin myös kolmiulotteisina 3D-kuvina. Voit siis vapaasti valita käyttötarkoitukseesi sopivan tiedostomuodon ja mallinnosdimension. Kaikissa tapauksissa CAD-kuvat kuitenkin sisältävät suunnittelun kannalta olennaista informaatiota ja saat saman tien oikean kokoisen venttiilin kuhunkin paikkaan. CAD-mallinnokset ladataan ZIP-muodossa ja ne voi purkaa omalle koneelle haluamaan tiedostoon.

LVI-opasesitteet löytyvät nyt yhdestä paikasta

Olemme koonneet niin LVI-tuotteet, niiden esitteet, asennusohjeet, osalistat kuin myös CAD-mallinnokset yhteen paikkaan helpottaaksemme suunnittelua ja asennusta kaikkien toimijoiden osalta. Viega auttaa sinua selvittämään, kuinka tekninen kiinteistön LVI-opas käytännössä toimii. Tulet huomaamaan, että sen käyttö on todella helppoa ja sen avulla voit ladata kaikki tarvitsemasi tiedostot yhteen kansioon vaikka omalle koneellesi, josta voit sitten hakusanalla hakea tarvitsemaasi tuotetta tai tiedostoa. Viega tekee suunnittelusta, asennuksesta ja ylläpidosta helpompaa auttamalla koko rakennuksen elinkaaren ajan jakamalla tietoa tuotteistaan ja LVI-ratkaisuistaan helposti saatavilla olevassa muodossa.