Tietoa meistä

Viega. Connected in quality.

Tavoitteenamme on itsemme ylittäminen, joka päivä. Pyrimme tähän ylläpitämällä säännöllistä keskustelua asiakkaidemme kanssa ja kehittämällä yhä parempia tuotteita ja palveluita. Tavoitteenamme on lisäksi johtaa yritystämme myös tulevaisuudessa niin, että perintömme arvostus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Kaikkea toimintaamme yhdistää laatu. Tämä ei ole uutta, vaan se on ollut toimintamme kulmakivi aina siitä asti, kun yritys perustettiin 125 vuotta sitten, jolloin visiona oli asennustekniikan uudistaminen. Maailman markkinajohtajana työllistämme yli 5000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Olemme kuitenkin pysyneet perheyrityksenä, joka määrittää itse omat standardinsa. Näin varmistamme saksalaisen laadun ja erinomaiset tuotteet ympäri maailmaa.

Asiakkaidemme tukeminen heidän päivittäisessä työssään on meille todella tärkeää. Koordinoimme materiaaleja, tekniikkaa ja käyttömukavuutta, perehdymme laadunhallintaan sekä investoimme tutkimukseen ja kehitykseen. Tuloksena on erittäin hienosäädetty järjestelmä, johon kuuluu yli 17 000 tuotetta – saatavana juuri silloin kun asiakas niitä tarvitsee. Globaalina markkinajohtajana olemme myös sitoutuneet jakamaan tietoamme ja osaamistamme asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa.

Olemme vakuuttuneita seuraavasta:

Kaikki perustuu laatuun. Ilman laatua millään muulla ei ole merkitystä.