Rullaa alas

Millainen LVI-järjestelmä toimii pohjoisissa olosuhteissa?

Joskus pohjoisissa olosuhteissamme rakentaminen voi olla haastavaa ja tällöin tulee löytää laadukkaita järjestelmiä ja osia, jotka takaavat sen, että myös LVI-järjestelmän käyttöikä vastaa rakennuksen odotettua elinikää. Lämmitysjärjestelmällä, kuten myös vesi- ja viemärijärjestelmällä, on omat vaatimuksensa ja rakennusmääräyskokoelma erittelee tarkasti esimerkiksi sallitut putkityypit kussakin lämmitysjärjestelmän osassa. Kaikki tämä on vain minimivaatimustaso, jonka tulee täyttyä juuri ja juuri, mutta aina voi kuitenkin tehdä paremmin, ja siinä me Viegalla tulemmekin mukaan kuvaan. Meiltä saat taatusti aina laadukkaat LVI-ratkaisut missä tahansa pohjolassa rakennatkin ja autamme sinua pidentämään rakennusteknisten järjestelmiesi elinikää, jotta niiden elinkaari oli mahdollisimman pitkä. Meiltä saat tarvitsemasi työkalut niin suunnitteluun kuin asennukseenkin – puhumattakaan laadukkaista osista ja järjestelmistä.

Kun löytää oikeanlaiset LVI-ratkaisut, on rakennusprosessi jo hyvällä mallilla

Haastavissa kohteissa oikeanlaisen LVI-teknisen ratkaisun löytäminen voi olla hankalaa ellei tuntua jopa mahdottomalta. Me Viegalla autamme sinua löytämään oikeanlaiset ratkaisut ja osat mihin tahansa kohteeseen pitkän kokemuksemme tuomalla varmuudella. Oli kohteesi jättimäinen risteilyalus tai omakotitalo, autamme sinua löytämään kohteeseesi sopivat ratkaisut ja ratkaisemaan haastavimpienkin kohteiden kätkemät LVI-tekniset arvoitukset. Olemme mukana koko prosessissa tarvittaessa sen koko elinkaaren ajan. Puristusliitos ja puristusjärjestelmät ovat Viegan erikoisalaa.

LVI-putkijärjestelmät erilaisiin kohteisiin

Oikeanlainen LVI-putkijärjestelmä kuhunkin kohteeseen on kuin ihmisruumiin toimiva sydän. Kun se toimii moitteettomasti, myös talo toimii halutulla tavalla vuodesta toiseen. Laadukkaat osat ja oikeanlaiset LVI-ratkaisut kuhunkin kohteeseen tuovat kohteeseen haluttua käyttömukavuutta, helppoutta ja turvallisuutta. LVI-putkijärjestelmän rakentaminen vaatii osaamista niin suunnittelun, toteutuksen kuin myös osienkin puolesta. Viega on suunnitellut työkaluja, jotka auttavat niin suunnittelijaa, asentajaa kuin myös loppukäyttäjää – nämä työkalut helpottavat kaikkien arkea. LVI-tarvikkeet löydät helposti meiltä listattuna kuhunkin kategoriaan ja tämä auttaa LVI-urakoitsijaa löytämään tarvitsemansa talotekniset osat laajasta valikoimastamme. Huomioithan myös, että kaikki putkiliittimet on listattu erikseen. Suunnittelijaa puolestaan auttaa LVI-info, josta löytyy työkaluja, osaamista ja tietotaitoa suunnittelun avuksi.

Putkiliittimet

Laadukkaat LVI-ratkaisut yhden katon alta

LVI-ratkaisut Suomessa ovat siis pitkälti voimassaolevan lainsäädännön sanelemia ja kaikki vaatimukset löytyvät helposti rakennusmääräyskokoelmasta. Vaativan LVI-järjestelmän kokoaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin määräykset ja lait antavat olettaa, sillä järjestelmät ovat kuin ihmisruumiin verenkierto ja ruoansulatus – kaikkien palasten täytyy olla paikoillaan tai muuten keho ei voi hyvin. Sama logiikka pätee LVI-järjestelmiin: hyvin suunniteltu, toteutettu ja oikein käytetty järjestelmä toimii erinomaisesti. Toivottavaa olisi, että LVI-ratkaisut huomioitaisiin rakentamisen tai korjausrakentamisen kaikissa vaiheissa optimoimaan paras toimivuus ja pitkäikäisyys. LVI-järjestelmät ja -ratkaisut Suomessa tulisikin toteuttaa siten, että niiden kanssa pystyy elämään pitkään ja että huoltotarve olisi mahdollisimman pieni sekä käyttökustannukset mahdollisimman matalat. Taloteknisten järjestelmien keski-iäksi on arvioitu noin 40 vuotta, kun taas rakennukset sinänsä kestävät jopa tuplasti sen ajan. Anna meidän Viegalla auttaa sinua kokoamaan toimiva ja pitkäikäinen talotekninen järjestelmä ja luo kanssamme toimiva ratkaisu juuri sinun kohteesi tarpeisiin.

LVI-tuotteet