Tulevaisuus odottaa. Tehdään se yhdessä.

Tervetuloa uramaailmaamme. Viega on yksi asennusteollisuuden tärkeimmistä teknologiajohtajista. Innovatiivisilla ratkaisuillamme otamme suuren vastuun ympäristöstämme ja tulevista sukupolvista - erityisesti alueilla kuten juomaveden hygienia, energiatehokkuus sekä rakennuksien mukavuudet ja turvallisuus.

Ratkaisuillamme luomme huomisen rakennuksia ja muutamme tilat asuintiloiksi - tärkeä tehtävä, joka on motivaation lähde joka päivä ja johon jokainen kollega osallistuu omalla panoksellaan.

Mikä tekee meistä vahvoja: arvomme.

Menestystarina alkoi vuonna 1899, kun Franz-Anselm Viegener perusti Viegan. Nykyään perheyritystä johtaa neljäs ja viides sukupolvi.

Mitä erityispiirteitä Viega on aina edustanut työnantajana?

Viegasta löydät ystävällisen työympäristön, elinvoimaisen yrityskulttuurin ja horjumattomat arvot, jotka antavat meille selkeän suunnan ja kasvumahdollisuuden. Ne määräävät, miten kommunikoimme keskenämme sekä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Arvomme ovat aina olleet vahva perusta, joka antaa selkeän suunnan kaikille työntekijöille.

Anna Viegener (Hallituksen puheenjohtaja)

 • Saavuta tavoitteet.

  Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita. Meille tulokset ovat tärkeitä. Olemme lukujemme yläpuolella. Toteutamme järjestelmällisesti strategioita ja suunnitelmia. Menestyksemme luo perustan pitkän aikavälin kannattavalle kasvulle.

 • Ole tukena.

  Kannustamme ja tuemme toisiamme. Näin voimme ottaa vastuun ja/tai delegoida. Teemme päätöksiä, seisomme niiden rinnalla ja opimme virheistämme.

 • Osoita kunnioitusta.

  Arvostamme kollegoitamme, asiakkaitamme ja liikekumppaneitamme. Otamme huomioon kulttuurisen monimuotoisuuden ja luonteen erot. Kunnioitus on perusominaisuus, joka voidaan osoittaa pienin tavoin, mutta jolla on kuitenkin merkittävä vaikutus.

 • Ota vastuuta.

  Emme vain puhu vastuusta, vaan elämme sen mukaan - kun olemme tekemisissä yrityksen, kollegoiden, asiakkaiden ja liikekumppaneiden kanssa. Näin pidämme huolta ympäristöstämme ja toisistamme.

 • Rakenna luottamusta.

  Luottamus on yhteistyömme perusta. Jaamme tietomme ja luomme ympäristön itsenäiselle päätöksenteolle. Näin me kasvamme.

Me. Yhtenä tiiminä.

Yli 4700 työntekijää 10 toimipisteessä ja 21 tytäryhtiötä ympäri maailmaa. Pyrimme kestävään menestykseen. Tiimimme on selvästi yrityksen sydän. Me kaikki voimme vahvistaa luottamustamme jatkuvasti. Samalla pidämme huolta toisistamme ja otamme vastuun. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että säilytämme läheisyyden ihmisiin. Ideamme, henkilökohtainen sitoutumisemme ja vaikutusmahdollisuutemme sekä taitomme ovat menestyksemme kulmakiviä. Olemme tietoisia tästä ja siksi investoimme määrätietoisesti koulutukseen. Korkeatasoinen koulutus ja sitoutumisemme ovat olennaisia asioita uraauurtavien laatustandardiemme kannalta.

Liity meihin. Hae nyt.

Viegalle innovatiivinen vahvuus ja yrityksen visio ovat tärkeitä tekijöitä tavoitteidemme saavuttamisessa. Etsimme motivoituneita ja kunnianhimoisia työntekijöitä tukemaan tiimiämme.

Avaa tästä avoimet työpaikat