WC-painike on yhä useammin integroitu seinään

Kauniita ja esteettisiä kylpyhuoneita rakennetaan yhä useammin niin uudis- kuin remontointikohteisiin ja niiden sisustukseen panostetaan yhä enemmän rahaa, aikaa ja vaivaa. Voikin olla, ettei verkkokauppojen ja rautakauppojen valikoimista löydy enää kaikille sopivaa materiaalia, vaan halutaan entistä uudenaikaisempia toimintoja ja malleja. Siihen huutoon me Viegalla vastaamme tuomalla markkinoille helppohoitoisia, yksinkertaisia ja käteviä WC-painikkeita, jotka saat itse valita haluamillasi ominaisuuksilla.

Laajasta LVI-tarvikevalikoimastamme löydät seinäasenteiset WC-järjestelmät, joiden huuhtelu on rakennettu seinän tai kotelon sisään. Voit valita huuhtelupainikkeen, jossa on yksöis- tai kaksoishuuhtelun tai vaihtoehtoisesti voit valita kosketusvapaan huuhtelutavan. Mukautettu WC-painike näyttää hyvältä ja sen saa halutessaan vaikka valoilla, jolloin se auttaa öisin vessassa kävijöitä löytämään tiensä pimeässä sytyttämättä valoja tai toimii muuten vain tehosteena ja koristeena.

Mukautettu WC-painike sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen

Kauniit, räätälöidyt seinä-wc-painikkeet ovat design-tuotteita, jotka valitaan kohteeseen sopiviksi. Ne voidaan piilottaa melkein kokonaan seinärakenteisiin tai saada ne valojen avulla erottumaan hyvin joko hauskan efektin aikaansaamiseksi tai tarpeen niin vaatiessa. Ne voidaan asentaa suoraan mm. puulevyihin tai keraamisten laattojen yhteyteen.

Lisäksi WC-painikkeita on saatavilla myös arkea helpottavilla ominaisuuksilla, kuten esimerkiksi  kosketusvapaana, mikä sopii mainiosti julkisiin kohteisiin, kuten sairaaloihin ja muihin erityistä hygieniaa vaativiin kohteisiin. Elektronisesti toimivat paneelit ja painikkeet helpottavat niin käyttäjän, siivoojan kuin huoltomiehenkin arkea. Olemme saaneet jo useiden vuosien ajan kokea sen, kuinka piiloasenteiset WC-vesisäiliöt ovat helpottaneet lattioiden siivousta. Sieltä ne on myös  helppo huoltaa ja hoitaa.

Kaapeloidut painikkeet ovat yleisiä ja niistä malleista painonapit löytyvät useimmiten kiinnitettyinä suoraan WC-säiliöön. Mekaaniset painikkeet ovat ns. kosketuspainikkeita. Painikkeet asennetaan yleensä seinään ja niiden huolto on helppoa. Kaikki painikkeet saadaan helposti kiinnitettyä WC-istuimen yläpuolelle joko vertikaalisesti tai horisontaalisesti. Viega valikoiman WC-painikkeet löydät osiosta ”Seinäasennusjärjestelmät”.

WC-painikkeiden design ja muotoilu

Mukautettu WC-painike saadaan sopimaan kohteeseen kuin kohteeseen, sillä niiden kustomointi on helppoa. Muotoilultaan ne saadaan integroitua lähes mihin tahansa pintaan ja siitä voi tulla kylpyhuoneeseesi odottamaton koriste tai design-yksityiskohta. Välttämätön paha voikin olla jotain todella kaunista ja ennennäkemätöntä. Me Viegalla tarjoamme lukuisia erilaisia huuhtelupainikkeita erilaisin teknisin ja visuaalisin ominaisuuksin, joista et ennen ole uskaltanut edes uneksia. Tyyliteltyjen painikkeiden joukosta löydät niin lasiset, metalliset kuin muovisetkin mahdollisuudet ja näin ollen tyylikkyyden puutteesta ei huuhtelujärjestelmääsi voi moittia. WC-painikedesign kulkeekin nyt uusissa sfääreissä muotoilunsa, käyttömukavuuden ja huollettavuuden suhteen.