Palauta Palauta

Megapress

Yleistä

Virtausoptimoitu pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mä seostamatonta terästä 1.0308, ulkopuolella galvanoitu sinkki-​nikkelikerros mustille, sinkityille, teollisesti maalatuille ja pulverimaalatuille teräsputkille. Puristusliitin, jossa ruostumaton teräsleikkuurengas liitoksen mekaanisen kuormitettavuuden varmistamiseksi. Soveltuu nousevien pinta- ja uppoasennuksiin. Putket ja lattia-​asennukset.

Merkintä
Valmistaja, putken mitta, erä, musta piste puristuspäässä, musta suorakulmio ja symboli »Ei hyväksytty juo­ma­ve­si­jär­jes­tel­miin«, irrotettava oranssi/musta tarra puristusilmaisimena

 • Näytä enemmän

  Megapress  Puristusliitin ja SC‑Contur
  Näin vahingossa puristamatta jääneet liitokset havaitaan välittömästi tii­viys­tar­kas­tuk­ses­sa.
  Viega takaa puristamattomien liitosten tunnistamisen seuraavilla painealueilla käytettäessä vettä, paineilmaa tai inerttikaasuja:
  min. vedenpaine: 0,1 MPa / 1 bar / 14,5 PSI
  maks. vedenpaine: 0,65 MPa / 6,5 bar / 94,3 PSI
  min. ilmanpaine: 22 hPa / 22 mbar / 0,3 PSI
  maks. ilmanpaine: 0,3 MPa / 3 bar / 43,5 PSI

  tiivisteet puristusliitoksiin
  EPDM (eteenipropeenikumi), profiilitiiviste, musta, esiasennettu

  Mitat
  D⅜–2, ulkoinen Ø 38.0(DN32), ulkoinen Ø 44.5 (DN40), ulkoinen Ø 57.0 (DN50), kokosaatavuus kansallisten säännösten mukaan

  Työkalut
  Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu ensisijassa käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta. Viega suosittelee puristusliitosten tekemiseen puristustyökalujen käyttöä. Viega puristustyökalut on jätettävä säännöllisesti valtuutetulle huoltokumppanille huollettaviksi.

  käyttöalueet
  Teollisuus- ja voimalatekniikka
  Suljetut jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät
  Paineilmajärjestelmät
  Sammutus- ja sprinkle­ri­lait­teis­tot (noudata seinämän vähimmäis- ja enimmäispaksuutta)
  Järjestelmät teknisille kaasuille (pyyntö vaaditaan)

  Huomiot
  Järjestelmän käytöstä muilla kuin kuvatuilla käyttöalueilla ja aineilla on sovittava Viega kanssa! Tarkkoja tietoja käyttökohteista, rajoituksista ja kansallisista standardeista ja direktiiveistä on tuotetiedoissa, joko painettuna versiona tai sähköisenä versiona Viega Internet-​sivuilla.

  PG_standardit ja hyväksynnät
  Soveltuu EN 10255, EN 10220 / EN 10216‑1, EN 10220 / EN 10217‑1 mukaisille teräsputkille.
  Käytettäessä läm­mi­tys­jär­jes­tel­mis­sä noudatetaan VDI-​direktiiviä 2035 ja DIN EN 12828.
  Ei sovellu polttokaasuille DVGW-​taulukon G 260 mukaan ja juo­ma­ve­si­jär­jes­tel­miin ja muihin avoimiin järjestelmiin (poikkeus: juomavettä varten hyväksytty malli 4213.2).

  Käyttöolosuhteet
  käyttölämpötila max. 110°C / 230 °F
  käyttöpaine max. 1.6 MPa (PN16) / 16 bar / 232 PSI


  Teräs 1.0308
  piipronssi: CC246E / CC CuSi4Zn9MnP

  PG_Note_Suoja ulkoista korroosiota vastaan
  Puristusliittimet on suojattu laadukkaalla sinkki-​nikkelikerroksella ihanteellisesti ruostetta vastaan – esim. jääh­dy­tys­jär­jes­tel­mis­sä, joissa muodostuu kondenssivettä.
  Käytetty putki on suojattava asianmukaisella korroosiosuojalla – huomioi valmistajan antamat tiedot.
  Putket ja -putkiliittimet on eristettävä tekniikan yleisesti hyväksyttyjen yhtäläisten sääntöjen mukaisesti.

  PG_Oikeudet muutoksiin ja virheisiin!
  Uusimmat Z- ja asennusmitat sekä lisätietoja teknisistä tiedoista löytyvät Viegan verkkosivuilta. Ne on tarkistettava ennen hankintaa, suunnittelua, rakennustöitä ja käyttöä. Tuotteitamme on jatkuvasti optimoitu.

  Tämä tuotekuvaus sisältää tärkeitä tietoja tuotteen ja järjestelmän valinnasta, asennuksesta, käyttöönotosta, käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta huollosta. Tämä tuoteinformaatio, ulkoasu ja sovellustekniikka perustuu voimassa oleviin standarteihin Euroopassa (esim. DIN/DVGW) Jotkut kappaleet tekstissä voivat viitata Eurooppaan/Saksaan. Nämä ovat suosituksia muihin maihin missä ei ole kansallisia vaatimuksia. Kansalliset lait, standardit, ohjeet, direktiivit ja muut tekniset vaatimukset menevät saksalaisten/​eurooppalaisten direktiivien ohi tuotekuvauksissa. Informaatio tässä yhteydessä ei sido muita maita ja alueita vaan ne pitää ottaa suosituksina.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme