Palauta Palauta

Profipress CR

Yleistä

Puristusliitosjärjestelmä, kuparista, punametallista tai piipronssista* valmistetut liittimet. Saksalaisen DVGW-​työohjelehden W 534 mukaiset DVGW-​tarkastusmerkinnällä ja kuparista valmistetut standardin EN 1057 mukaiset putket DVGW-​työohjelehden GW 392 mukaisesti valmistetut.
Soveltuu käyt­tö­ve­sia­sen­nuk­siin standardin DIN 1988 mukaisesti.
Jakotukkien ja nousuputkistojen mittasuhteiltaan vakaisiin piilo- ja seinäasennuksiin Viega-​komponenttien kokoonpanoissa.

Puristusliitin
Kaikissa liittimissä on SC‑Contur (vuodonilmaisin). Asennuksessa puristamatta jääneet liitokset paljastuvat järjestelmän täytön yhteydessä. SC‑Contur on sertifioitu ja täyttää DVGW-​työohjelehden W 534 kohdan 12.14 vaatimukset siitä, että se vuotaa, jos liitos jää puristamatta.
Vedellä suoritetuissa tii­veys­tar­kas­tuk­sis­sa Viega takaa puristamattomien liitosten näkyvyyden 0.1 MPa–0.65 MPa paineessa ja paineilmalla suoritetussa 22 hPa–0.3 MPa.

 • Näytä enemmän
  Tiivisteet
  EPDM

  Puristusliittinten materiaali
  Kupari, punametalli: CC499K
  Silicium bronze*: CC246E / CuSi4Zn9MnP
  (molemmat UBA listan mukaisesti alkaen 15.3.2017)

  Mitat
  Vakiokoot: halk. 12; 15; 18
  Puristusliittimet kierreliitoksella, punametallia

  Käyttöominaisuudet/-alueet
  Käyttövesi
  Lämmitys/patteriliitos

  Käytöstä muilla kuin kuvatuilla käyttöalueilla on sovittava Viega Service Centerin kanssa materiaalikyselyllä.

  Käyttöolosuhteet
  Eri käyttökohteiden käyttölämpötilojen ja paineiden maksimiarvot löytyvät teknisistä asiakirjoista.

  Puristustyökalujen käyttö
  Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta. Pu­ris­tus­lii­tos­ten­var­mis­ta­mi­sek­si suosittelemme siksi Viega-​puristustyökalujen käyttöä sekä niiden säännöllistä tarkastamista valtuutetuissa huoltopisteissä.

  Tekniset tiedot
  Puristusliittimiä ja rakenneosia optimoidaan jatkuvasti. Tarvittaessa ajankohtaiset Z- ja asennusmitat löytyvät Viega-​kotisivuilta viega.fi

  *) Materiaalin muutos, joka johtuu tuotannon uudistuksesta, punametallista saatavilla olevaan piipronssi terässeokseen
Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme