Palauta Palauta

Profipress G

Yleistä

Virtausoptimoitu pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mä kuparia (99,9 % Cu-​DHP), punametallia tai piipronssia kupariputkelle. Tiivisteiden suojaamisen käytettävässä puristusliittimessä lieriönmuotoinen putkitus. Puristusliittimet alkaen koosta d64,0, ruostumaton teräsleikkuurengas liitoksen mekaanisen kuormitettavuuden varmistamiseksi. Puristusvoima on tiivisteen istukan edessä ja takana. Soveltuu nousevien pinta- ja uppoasennuksiin. Putket ja lattia-​asennukset.

Merkintä
Valmistaja, putken mitta, erä, hyväksyntämerkinnät (DVGW), keltainen piste puristuspäässä, keltainen suorakulmio, jossa teksti »kaasu MOP 5 / GT1«, irrotettava oranssi tarra puristusilmaisimena, alkaen koosta d64,0

 • Näytä enemmän
  Puristusliitin ja SC‑Contur
  Näin vahingossa puristamatta jääneet liitokset havaitaan välittömästi tii­viys­tar­kas­tuk­ses­sa.
  Viega takaa puristamattomien liitosten tunnistamisen seuraavilla painealueilla käytettäessä paineilmaa tai inerttikaasuja:
  min. ilmanpaine: 22 hPa / 22 mbar / 0,3 PSI
  maks. ilmanpaine: 0,3 MPa / 3 bar / 43,5 PSI

  tiivisteet puristusliitoksiin
  HNBR (hydrattu akryyli-​nitriili-​butadieeni-​kumi), keltainen, esiasennettu

  Mitat
  d12–64,0, kokosaatavuus kansallisten säännösten mukaan

  Työkalut
  Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu ensisijassa käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta. Viega suosittelee puristusliitosten tekemiseen puristustyökalujen käyttöä. Viega puristustyökalut on jätettävä säännöllisesti valtuutetulle huoltokumppanille huollettaviksi.

  käyttöalueet
  Maakaasu/nestekaasu
  Lämmitysöljy/dielselpolttoaine (d12‑54)

  Huomiot
  Järjestelmän käytöstä muilla kuin kuvatuilla käyttöalueilla ja aineilla on sovittava Viega kanssa! Tarkkoja tietoja käyttökohteista, rajoituksista ja kansallisista standardeista ja direktiiveistä on tuotetiedoissa, joko painettuna versiona tai sähköisenä versiona Viega Internet-​sivuilla.

  PG_standardit ja hyväksynnät
  Puristusliitin testattu DVGW-​laskentataulukon W 534 mukaan, DVGW testimerkillä.
  Hyväksyntä d12–64,0:lle DVGW-​rek.-nro DG 4550AU0070:n mukaan.
  Kupariputkille sopiva puristinliitin standardin DIN EN 1057 ja DVGW-​taulukon GW 392 mukaan.
  Kaasut DVGW-​työohjelehden G 260 mukaan kaasujärjestelmiin ohjeiden DVGW-​TRGI 2018 (DVGW-​työohjelehti G 600) / DVFG-​TRF 2012 mukaan.
  Nestekaasut kaasuvaiheessa kotitalous- ja ammattikäyttöön, tarkastettu DVGW-​työohjelehden G 5614 mukaan.
  Putkistot lämmitysöljylle standardin DIN 51603 mukaan ja dieselpolttoaineelle imu- ja painejohtoina standardin DIN EN 590 mukaisesti yleistä ra­ken­nus­tar­kas­tus­hy­väk­syn­tää Z-38.4‑1 noudattamalla.

  Käyttöolosuhteet, kaasu- ja nestekaasujärjestelmät
  käyttölämpötila -20 ° C - +70 ° C(-4 °F - +158 °F)
  käyttöpaine max. 0,5 MPa / 5 bar / 72,5 PSI
  käyttöpaine HTB-​vaatimuksissa enintään 650 ° C (1202 °F) / 30 minuuttia 0,1 MPa (1 bar; 14,5 PSI)

  Käyttöolosuhteet, lämmitysöljy ja dieselpolttoainejärjestelmät
  käyttölämpötila max. 40°C / 104 °F
  käyttöpaine -0,05 - +0,5 MPa (-0,5 - +5 bar / -7,25 - +72,5 PSI)


  Kupari: 99,9 % Cu-​DHP
  punametalli: CC499K
  piipronssi: CC246E / CC CuSi4Zn9MnP

  PG_Oikeudet muutoksiin ja virheisiin!
  Uusimmat Z- ja asennusmitat sekä lisätietoja teknisistä tiedoista löytyvät Viegan verkkosivuilta. Ne on tarkistettava ennen hankintaa, suunnittelua, rakennustöitä ja käyttöä. Tuotteitamme on jatkuvasti optimoitu.

  Tämä tuotekuvaus sisältää tärkeitä tietoja tuotteen ja järjestelmän valinnasta, asennuksesta, käyttöönotosta, käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta huollosta. Tämä tuoteinformaatio, ulkoasu ja sovellustekniikka perustuu voimassa oleviin standarteihin Euroopassa (esim. DIN/DVGW) Jotkut kappaleet tekstissä voivat viitata Eurooppaan/Saksaan. Nämä ovat suosituksia muihin maihin missä ei ole kansallisia vaatimuksia. Kansalliset lait, standardit, ohjeet, direktiivit ja muut tekniset vaatimukset menevät saksalaisten/​eurooppalaisten direktiivien ohi tuotekuvauksissa. Informaatio tässä yhteydessä ei sido muita maita ja alueita vaan ne pitää ottaa suosituksina.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme