Palauta Palauta

Profipress S

Yleistä

Virtausoptimoitu pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mä kuparia (99,9 % Cu-​DHP), punametallia tai piipronssia kupariputkelle. Tiivisteiden suojaamisen käytettävässä puristusliittimessä lieriönmuotoinen putkitus. Puristusvoima on tiivisteen istukan edessä ja takana. Soveltuu nousevien pinta- ja uppoasennuksiin. Putket ja lattia-​asennukset.

Merkintä
Valmistaja, putken mitta, erä, hyväksyntämerkinnät (DVGW), valkoinen piste puristuspäässä, valkoinen suorakulmio, jossa teksti »FKM«

 • Näytä enemmän
  Puristusliitin ja SC‑Contur
  Näin vahingossa puristamatta jääneet liitokset havaitaan välittömästi tii­viys­tar­kas­tuk­ses­sa.
  Viega takaa puristamattomien liitosten tunnistamisen seuraavilla painealueilla:
  min. vedenpaine: 0,1 MPa / 1 bar / 14,5 PSI
  maks. vedenpaine: 0,65 MPa / 6,5 bar / 94,3 PSI
  min. ilmanpaine: 22 hPa / 22 mbar / 0,3 PSI
  maks. ilmanpaine: 0,3 MPa / 3 bar / 43,5 PSI

  tiivisteet puristusliitoksiin
  FKM (fluorihiilikumi), mattamusta, esiasennettu
  FKM-​tiivisteillä varustettuja Profipress S- ja Profipress-liitoskappaleita ei saa käyttää juomavesi- ja kaasuasennuksissa!

  Mitat
  d12–35

  Työkalut
  Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu ensisijassa käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta. Viega suosittelee puristusliitosten tekemiseen puristustyökalujen käyttöä. Viega puristustyökalut on jätettävä säännöllisesti valtuutetulle huoltokumppanille huollettaviksi.

  käyttöalueet
  Aurinkopaneelit (litteä- / tyhjiökeräimet)
  Kaukolämpöjärjestelmät
  Matalapaine-​höyryjärjestelmät
  Käyttö järjestelmissä, joissa on lisäaineita (esim. korroosion- tai jäätymisenestoaineet lämmitysvedessä), tai muissa kuin kuvatuissa käyttöalueissa on sovittava Viega-​yhtiön kanssa.

  Huomiot
  Järjestelmän käytöstä muilla kuin kuvatuilla käyttöalueilla ja aineilla on sovittava Viega kanssa! Tarkkoja tietoja käyttökohteista, rajoituksista ja kansallisista standardeista ja direktiiveistä on tuotetiedoissa, joko painettuna versiona tai sähköisenä versiona Viega Internet-​sivuilla.

  PG_standardit ja hyväksynnät
  Puristusliitin testattu DVGW-​laskentataulukon W 534 mukaan, DVGW testimerkillä.
  Kupariputkille sopiva puristinliitin standardin DIN EN 1057 ja DVGW-​taulukon GW 392 mukaan.

  Käyttöolosuhteet, au­rin­koe­ner­gia­jär­jes­tel­mät (litteät / tyhjiökeräimet)
  käyttölämpötila max. 140°C / 284 °F; lyhytaikainen max. 280°C / 536 °F
  käyttöpaine max. 0,6 MPa / 6 bar / 87 PSI

  Käyttöolosuhteet, kaukolämpöjärjestelmät
  käyttölämpötila max. 140°C / 284 °F
  käyttöpaine max. 1.6 MPa / 16 bar / 232 PSI

  Käyttöolosuhteet, matalapaineiset höyryjärjestelmät
  käyttölämpötila max. 120°C/ 248 °F
  käyttöpaine max. 0,1 MPa / 1 bar / 14,5 PSI


  Kupari: 99,9 % Cu-​DHP
  punametalli: CC499K
  piipronssi: CC246E / CC CuSi4Zn9MnP

  PG_Oikeudet muutoksiin ja virheisiin!
  Uusimmat Z- ja asennusmitat sekä lisätietoja teknisistä tiedoista löytyvät Viegan verkkosivuilta. Ne on tarkistettava ennen hankintaa, suunnittelua, rakennustöitä ja käyttöä. Tuotteitamme on jatkuvasti optimoitu.

  Tämä tuotekuvaus sisältää tärkeitä tietoja tuotteen ja järjestelmän valinnasta, asennuksesta, käyttöönotosta, käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta huollosta. Tämä tuoteinformaatio, ulkoasu ja sovellustekniikka perustuu voimassa oleviin standarteihin Euroopassa (esim. DIN/DVGW) Jotkut kappaleet tekstissä voivat viitata Eurooppaan/Saksaan. Nämä ovat suosituksia muihin maihin missä ei ole kansallisia vaatimuksia. Kansalliset lait, standardit, ohjeet, direktiivit ja muut tekniset vaatimukset menevät saksalaisten/​eurooppalaisten direktiivien ohi tuotekuvauksissa. Informaatio tässä yhteydessä ei sido muita maita ja alueita vaan ne pitää ottaa suosituksina.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme