Palauta Palauta

Profipress

Yleistä

Virtausoptimoitu pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mä kuparia (99,9 % Cu-​DHP), punametallia tai piipronssia kupariputkelle. Tiivisteiden suojaamisen käytettävässä puristusliittimessä lieriönmuotoinen putkitus. Puristusliittimet alkaen koosta d64,0, ruostumaton teräsleikkuurengas liitoksen mekaanisen kuormitettavuuden varmistamiseksi. Puristusvoima on tiivisteen istukan edessä ja takana. Soveltuu nousevien pinta- ja uppoasennuksiin. Putket ja lattia-​asennukset.

Merkintä
Valmistaja, putken mitta, erä, hyväksyntämerkinnät (DVGW), vihreä piste puristuspäässä, irrotettava oranssi tarra puristusilmaisimena, alkaen koosta d64,0

 • Näytä enemmän
  Puristusliitin ja SC‑Contur
  Näin vahingossa puristamatta jääneet liitokset havaitaan välittömästi tii­viys­tar­kas­tuk­ses­sa.
  Viega takaa puristamattomien liitosten tunnistamisen seuraavilla painealueilla:
  min. vedenpaine: 0,1 MPa / 1 bar / 14,5 PSI
  maks. vedenpaine: 0,65 MPa / 6,5 bar / 94,3 PSI
  min. ilmanpaine: 22 hPa / 22 mbar / 0,3 PSI
  maks. ilmanpaine: 0,3 MPa / 3 bar / 43,5 PSI

  tiivisteet puristusliitoksiin
  EPDM (eteenipropeenikumi), musta, esiasennettu

  Mitat
  d12–108,0, kokosaatavuus kansallisten säännösten mukaan

  Työkalut
  Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu ensisijassa käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta. Viega suosittelee puristusliitosten tekemiseen puristustyökalujen käyttöä. Viega puristustyökalut on jätettävä säännöllisesti valtuutetulle huoltokumppanille huollettaviksi.

  käyttöalueet
  Käyttövesi
  Lämmitys- / lämpöpatteriliitäntä
  Sadevesi
  Paineilma, inerttikaasut
  Jäähdytysvesiputket
  Teollisuussovellukset
  Laitossuunnittelu

  Huomiot
  Järjestelmän käytöstä muilla kuin kuvatuilla käyttöalueilla ja aineilla on sovittava Viega kanssa! Tarkkoja tietoja käyttökohteista, rajoituksista ja kansallisista standardeista ja direktiiveistä on tuotetiedoissa, joko painettuna versiona tai sähköisenä versiona Viega Internet-​sivuilla.

  PG_standardit ja hyväksynnät
  Puristusliitin testattu DVGW-​laskentataulukon W 534 mukaan, DVGW testimerkillä.
  Hyväksyntä d12–108,0:lle DVGW-​rek.-nro DW-8511BQ0586:n mukaan.
  Kupariputkille sopiva puristinliitin standardin DIN EN 1057 (R290, kova sprinkle­ri­lait­teis­toil­le) ja DVGW-​taulukon GW 392 mukaan.
  Käytettäessä läm­mi­tys­jär­jes­tel­mis­sä noudatetaan VDI-​direktiiviä 2035 ja DIN EN 12828.

  PG_Juomaveden käytön rajoitukset
  Puristusliitosjärjestelmä Profipress sopii käyt­tö­ve­sia­sen­nuk­siin DIN 1988‑200 ja EN 806‑2 mukaan koskien DIN EN 12502‑1 ja DIN 50930‑6 mukaisia materiaaleja. Jos käytät muihin sovelluksiin ja epäilet sopivuutta, ota yhteyttä Viegaan.
  Juomavesiasetuksen mukaan kuparista valmistettuja putkia ja liitoskappaleita saa käyttää vain kupari-​ionien raja-​arvojen mahdollisen ylityksen osalta, kun käyttöveden pH-​arvo pH ≥ 7,4 tai arvoilla pH = 7,0–7,4 orgaanisen hiilen kokonaismäärä ei ylitä arvoa TOC = 1,5 mg/l!

  Käyttöolosuhteet, juomavesijärjestelmät
  käyttölämpötila max. 85°C / 185 °F
  käyttöpaine max. 1.6 MPa / 16 bar / 232 PSI

  Käyttöolosuhteet, lämmitysjärjestelmät
  käyttölämpötila max. 110°C / 230 °F
  käyttöpaine max. 1.6 MPa / 16 bar / 232 PSI


  Kupari: 99,9 % Cu-​DHP
  punametalli: CC499K
  piipronssi: CC246E / CC CuSi4Zn9MnP

  PG_Oikeudet muutoksiin ja virheisiin!
  Uusimmat Z- ja asennusmitat sekä lisätietoja teknisistä tiedoista löytyvät Viegan verkkosivuilta. Ne on tarkistettava ennen hankintaa, suunnittelua, rakennustöitä ja käyttöä. Tuotteitamme on jatkuvasti optimoitu.

  Tämä tuotekuvaus sisältää tärkeitä tietoja tuotteen ja järjestelmän valinnasta, asennuksesta, käyttöönotosta, käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta huollosta. Tämä tuoteinformaatio, ulkoasu ja sovellustekniikka perustuu voimassa oleviin standarteihin Euroopassa (esim. DIN/DVGW) Jotkut kappaleet tekstissä voivat viitata Eurooppaan/Saksaan. Nämä ovat suosituksia muihin maihin missä ei ole kansallisia vaatimuksia. Kansalliset lait, standardit, ohjeet, direktiivit ja muut tekniset vaatimukset menevät saksalaisten/​eurooppalaisten direktiivien ohi tuotekuvauksissa. Informaatio tässä yhteydessä ei sido muita maita ja alueita vaan ne pitää ottaa suosituksina.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme