Palauta Palauta

Seapress

Yleistä

Virtausoptimoitu pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mä CuNiFe-​seoksesta CuNiFe-​putkille. Sopii erityisen hyvin me­ri­ve­si­so­vel­luk­sil­le. Tiivisteiden suojaamisen käytettävässä puristusliittimessä lieriönmuotoinen putkitus. Puristusliittimet alkaen koosta d76,1, ruostumaton teräsleikkuurengas liitoksen mekaanisen kuormitettavuuden varmistamiseksi. Puristusvoima on tiivisteen istukan edessä ja takana. Soveltuu jakotukkien ja nousuputkien asennukseen.

Merkintä
Valmistaja, merkkinimi, putken mitta, erä, irrotettava oranssi tarra puristusilmaisimena, alkaen koosta d76,1

 • Näytä enemmän
  tiivisteet puristusliitoksiin
  EPDM (eteenipropeenikumi), musta, esiasennettu

  Mitat
  d15‑54 ja 76.1 - 108.0

  Työkalut
  Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu ensisijassa käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta. Viega suosittelee puristusliitosten tekemiseen puristustyökalujen käyttöä. Viega puristustyökalut on jätettävä säännöllisesti valtuutetulle huoltokumppanille huollettaviksi.

  käyttöalueet laivanrakennuksessa
  Palonsammutin- ja sprinklerilaitteistot
  Merivesijäähdytys
  Pilssi- ja painolastijärjestelmät
  Meriveden suolanpoistojärjestelmät

  Huomiot
  Järjestelmän käytöstä muilla kuin kuvatuilla käyttöalueilla ja aineilla on sovittava Viega kanssa! Tarkkoja tietoja käyttökohteista, rajoituksista ja kansallisista standardeista ja direktiiveistä on tuotetiedoissa, joko painettuna versiona tai sähköisenä versiona Viega Internet-​sivuilla.

  PG_standardit ja hyväksynnät
  Puristusliittimen hyväksynnät laitosten Lloyd`s Register, DNV GL, RINA, Bureau Veritas, American Bureau of Shipping, Class NK, China Classification Society, IRClass mukaan.


  CuNiFe

  PG_Oikeudet muutoksiin ja virheisiin!
  Uusimmat Z- ja asennusmitat sekä lisätietoja teknisistä tiedoista löytyvät Viegan verkkosivuilta. Ne on tarkistettava ennen hankintaa, suunnittelua, rakennustöitä ja käyttöä. Tuotteitamme on jatkuvasti optimoitu.

  Tämä tuotekuvaus sisältää tärkeitä tietoja tuotteen ja järjestelmän valinnasta, asennuksesta, käyttöönotosta, käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta huollosta. Tämä tuoteinformaatio, ulkoasu ja sovellustekniikka perustuu voimassa oleviin standarteihin Euroopassa (esim. DIN/DVGW) Jotkut kappaleet tekstissä voivat viitata Eurooppaan/Saksaan. Nämä ovat suosituksia muihin maihin missä ei ole kansallisia vaatimuksia. Kansalliset lait, standardit, ohjeet, direktiivit ja muut tekniset vaatimukset menevät saksalaisten/​eurooppalaisten direktiivien ohi tuotekuvauksissa. Informaatio tässä yhteydessä ei sido muita maita ja alueita vaan ne pitää ottaa suosituksina.


  Seapress

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme