Palauta Palauta

Seapress

Yleistä

Puristusliittimet metalliseoksesta CuNi10Fe1,6Mn. Tämä metalliseos täyttää erityisesti me­ri­ve­si­so­vel­luk­sil­le esitetyt vaatimukset. Taivutuksen kestävä ja muodonpitävä, pää-, jakelu- ja liitosjohtojen nopeaan ja siistiin asennukseen.

Liitos sekunneissa kaikkine siihen liittyvine etuineen. Ei juotosten tai hitsausten aiheuttamia liitoskohtia, siksi ei myöskään palovaaraa.

 • Näytä enemmän
  Mitat
  Vakiokoot: halk. 15; 22; 28; 35; 42; 54
  XL-​koot: halk. 76,1; 88,9; 108,0

  Käyttöalueet laivanrakennuksessa
  Sammutusjärjestelmät
  Sprinklerijärjestelmät
  Merivesijäähdytys
  Pilssi- ja painolastijärjestelmät
  Meriveden suolanpoistojärjestelmät

  Puristustyökalujen käyttö
  Viega-​pu­ris­tus­lii­tin­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu ensisijassa käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta. Puristusliitosten luomiseen suosittelemme siksi Viega-​puristustyökalujen käyttöä sekä niiden säännöllistä tarkastamista valtuutetuissa huoltopisteissä.

  Tekniset tiedot
  Puristusliittimiä ja rakenneosia optimoidaan jatkuvasti. Tarvittaessa ajankohtaiset Z- ja asennusmitat löytyvät Viega-​kotisivun latausalueelta:viega.fi

  Seapress-​järjestelmä on sertifioitu ja hyväksytty seuraavissa sertifiointielimissä:

  Seapress

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme