Palauta Palauta

Viega Smartpress

Yleistä

Virtausoptimoitu pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mä ja puristusliitokset punametallia ja ruostumatonta terästä, ja monikerrosputket. Monikerrosputki, mittapysyvä, happitiiviste, väri: valkoinen. Puristusliitin, PPSU-​tukirunko liitoksen tiiviyden ja mekaanisen kuormitettavuuden varmistamiseksi. Turvallinen ja nopea liitos O-​renkaattoman puristustekniikan avulla kaikissa putkimitoissa ilman, että putken päitä täytyy laajentaa ja kalibroida. Putkessa suojana tulpat. Soveltuu nousevien pinta- ja uppoasennuksiin. Putket ja lattia-​asennukset.

Monikerrosputki
ulkoa valkoinen
sopii käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmiin

 • Näytä enemmän
  Merkintä
  Valmistaja, putken mitta, erä, vihreä piste puristuspäässä, järjestelmä hyväksynnät

  Puristusliitin ja SC‑Contur
  Vahingossa puristamatta jääneet liitokset ovat laitteistoa täytettäessä näkyvästi epätiiviitä.
  Viega takaa puristamattomien liitosten tunnistamisen seuraavilla painealueilla:
  min. vedenpaine: 0,1 MPa / 1 bar / 14,5 PSI
  maks. vedenpaine: 0,65 MPa / 6,5 bar / 94,3 PSI
  min. ilmanpaine: 22 hPa / 22 mbar / 0,3 PSI
  maks. ilmanpaine: 0,3 MPa / 3 bar / 43,5 PSI

  Mitat
  d16–63

  Työkalut
  Viega-​pu­ris­tus­lii­tos­jär­jes­tel­mien toimintavarmuus riippuu ensisijassa käytettyjen puristustyökalujen moitteettomasta kunnosta. Viega suosittelee puristusliitosten tekemiseen puristustyökalujen käyttöä. Viega puristustyökalut on jätettävä säännöllisesti valtuutetulle huoltokumppanille huollettaviksi.

  käyttöalueet
  Käyttövesi
  Lämmitysjärjestelmät

  Huomiot
  Puristusliitosjärjestelmä Smartpress sopii käyt­tö­ve­sia­sen­nuk­siin DIN 1988‑200 ja EN 806‑2 mukaan koskien DIN EN 12502‑1 ja DIN 50930‑6 mukaisia materiaaleja. Jos käytät muihin sovelluksiin ja epäilet sopivuutta, ota yhteyttä Viegaan. Tarkkoja tietoja käyttökohteista, rajoituksista ja kansallisista standardeista ja direktiiveistä on tuotetiedoissa, joko painettuna versiona tai sähköisenä versiona Viega Internet-​sivuilla.

  Käyttöolosuhteet, juomavesijärjestelmät
  käyttölämpötila max. 70 ° C / 158 °F
  käyttöpaine max. 1.0 MPa / 10 bar / 145 PSI

  Käyttöolosuhteet, lämmitysjärjestelmät
  käyttölämpötila max. 80 ° C / 176 °F
  käyttöpaine max. 1.0 MPa / 10 bar / 145 PSI


  Punametalli: CC499K
  ruostumaton teräs 1.4401

  PG_Oikeudet muutoksiin ja virheisiin!
  Uusimmat Z- ja asennusmitat sekä lisätietoja teknisistä tiedoista löytyvät Viegan verkkosivuilta. Ne on tarkistettava ennen hankintaa, suunnittelua, rakennustöitä ja käyttöä. Tuotteitamme on jatkuvasti optimoitu.

  Tämä tuotekuvaus sisältää tärkeitä tietoja tuotteen ja järjestelmän valinnasta, asennuksesta, käyttöönotosta, käyttötarkoituksesta ja mahdollisesta huollosta. Tämä tuoteinformaatio, ulkoasu ja sovellustekniikka perustuu voimassa oleviin standarteihin Euroopassa (esim. DIN/DVGW) Jotkut kappaleet tekstissä voivat viitata Eurooppaan/Saksaan. Nämä ovat suosituksia muihin maihin missä ei ole kansallisia vaatimuksia. Kansalliset lait, standardit, ohjeet, direktiivit ja muut tekniset vaatimukset menevät saksalaisten/​eurooppalaisten direktiivien ohi tuotekuvauksissa. Informaatio tässä yhteydessä ei sido muita maita ja alueita vaan ne pitää ottaa suosituksina.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme