Putkiliittimet erilaisiin järjestelmiin

Meiltä löydät esimerkiksi punametalliset, teräksiset ja silicium bronzesta valmistetut putkiliittimet, joita voit käyttää erilaisiin järjestelmiin tarpeidesi mukaisesti. Valikoimastamme löydät mm. käyrät, t-yhteet, liittimet, muhvit, supistukset, kierreliitokset, hatut, tulpat, laipat, hanakulmat, asennusyksiköt, seinäläpiviennit, sisäpuoliset kiertojohdot, tasaimet, sulkuventtiilit, palloventtiilit, vapaavirtausventtiilit, radiaattoriliitokset, paneeli- ja patteriliittimet, jakotukit ja ristiyhteet ja muut tarvikkeet. Toisin sanoen kaikki putkiliittimet ja -tarvikkeet, mitä LVI-teknisessä järjestelmässä tarvitaan. Innovatiiviset ratkaisut ovat Viegan erikoisosaamista ja taattua saksalaista insinöörityötä olevat osat on viimeistä piirtoa myöten tehty helpottamaan asennustöitä! Tämä auttaa sinua tekemään asennustyöt nopeammin ja näin ollen valitsemalla Viegan valitset myös kustannustehokkaan vaihtoehdon

Putkiliittimet ja -tarvikkeet ovat välttämätön osa rakennusteknistä järjestelmää

Me Viegalla panostamme erilaisten putkitarvikkeiden kehittelyyn ja ylpeänä tarjoammekin sinulle taitavan saksalaisen insinöörityön tuloksia laajalla yli 17000 tuoteportfoliolla! Laadukkaat tuotteet saavat aikaan pitkäikäisen ja helppohoitoisen järjestelmän ja siksi suunnittelu- ja asennusvaiheessa kannattaakin panostaa laatuun ja korkealuokkaisiin materiaaleihin sekä innovatiivisiin kiinnitysmenetelmiin, joiden avulla asennus hoituu helposti, nopeasti ja turvallisesti. Puristusliitinten ja SC-Contur-tekniikan (vuodonilmaisin) avulla asentaminen helpottuu ja käyttövarmuus paranee. Niiden käyttö myös helpottaa tulevaisuuden huolto- ja kunnossapitotöitä, sillä innovatiiviset ratkaisut helpottavat myös niiden käyttöä. Valikoimistamme löydät myös perinteiset juotososat ja niiden varusteet, joita edelleen käytetään osassa lämmitys- ja käyttövesijärjestelmissä.

Putkiliittimet on selkeästi luetteloitu sivuillamme ja voit helposti selailla tarvitsemiasi osia ja varusteita LVI-liittimet-osiosta. Löydät meiltä erilaiset Profipress-tuotteet, Prestabo-, Megapress-, Seapress- ja Sanpress -putkiliittimet ja tarvikkeet sekä erilaiset puristustyökalut ja Viegan oman Smartpress-tuotesarjan. Valitse haluamaasi käyttötarkoitusta vastaava materiaali, sillä valikoimastamme löytyy kaikkea kuparisista juotososista aina silicium bronzesta valmistettuihin osiin. Virtausoptimoidut puristusliitokset on tarkoitettu käytettäväksi niin käyttövesi- kuin lämmitysjärjestelmissä. Kätevät putkiliittimet tulee aina valita käyttötarkoituksen mukaan.

Jätevesijärjestelmä

Laadukkaat putkiliittimet

Palkitut ja laadukkaat putkiliittimet saat nyt helposti meiltä Viegalta. Maailmalla palkitut LVI-tuotteet ja esimerkiksi todella tyylikkäät WC-painikkeet on listattu selkeästi omiin kategorioihinsa ja sivuillamme pääset tutustumaan laajaan, yli 17000 tuotetta, sisältävään valikoimaamme. Osta putkiliittimet ja tarvikkeet helposti asiantuntevalta ja kokemusta omaavalta jälleenmyyjältäsi.

Laadukkaiden putkiliitinten vuoksi Viega haluaa tarjota sinulle vain parasta! Huomaathan, että Easytop-sulkuventtiilisarjamme kattaa kaiken mahdollisen punametallisista, ruostumattomasta teräksestä tai silicium bronzesta valmistetuista sulkuventtiileistä, näytteenottoventtiileistä, säätöventtiileistä, palloventtiileistä, vapaavirtausventtiileistä, vinoistukkaventtiileistä aina piiloasenteisiin vesimittariyksikköihin ja kaikkiin niihin tarvittaviin varusteisiin ja tarvikkeisiin. Kaiken tämän ja paljon muuta mullistavaa löydät kotisivuiltamme! Huomioithan, että valintatyökalumme ja kuvastomme auttavat sinua löytämään oikeat osat kaikkiin tilanteisiin. Tyylikkäät piiloasennus wc tuotteemme on niin ikään kuvattu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta mitään ei jäisi arvailujen varaan. Näin sinua palvelee vain Viega!

LVI-tuotteet
LVI tarvikkeet