Jätevesijärjestelmä ja siihen liittyvät varusteet ja osat

Olemme koonneet kotisivuillemme valikoiman huippulaadukkaita viemäriteknisiä osia, joiden joukosta löydät erilaiset kylpy- ja suihkuammeiden viemäröintivarusteet, pesualtaiden viemäröintiosat, keittiö- ja kaatoaltaiden varusteet, WC-istuinten ja urinaalien asennukseen tarvittavat varusteet sekä erilaiset isot ja pienet suihkukaivot erilaisiin tarkoituksiin. Löydät valikoimastamme myös erikoisemmat padotusventtiilit, parveke- ja terassikaivot sekä erikoisratkaisut, kuten hieman tavallisesta poiketen asennettavat lattiakaivot. Nämä kaikki ovat olennainen osa toimivaa jätevesijärjestelmää, ja niiden laatuun satsaaminen kannattaa siksi aina. Jätevesijärjestelmään kannattaa panostaa, sillä kunnallinen jätevesijärjestelmä vaatii kunkin kiinteistön panoksen toimiakseen moitteettomasti. Viegan kotisivuilla voit tutustua laadukkaisiin viemäröintituotteisiin, -osiin ja -komponentteihin ja valita juuri Sinun kohteeseesi sopivat tuotteet ja järjestelmät.

Jätevesijärjestelmä hinta

Jätevesijärjestelmän hinta määräytyy sen mukaan, minkälainen järjestelmä kohteeseen tarvitaan. Tutustu valikoimaamme ja saat helposti selville koko järjestelmäsi hinnan. Kustannukset nousevat sen mukaan, kuinka erikoisia ratkaisuja haluat, mutta me Viegalla autamme sinua halutessasi löytämään mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun kohteeseesi. Kun talotekniset suunnitelmat ovat valmiit, voimme arvioida jätevesijärjestelmän hinnan tarvittavien tuotteiden ja elementtien perusteella.

Peruskorjauksen yhteydessä viemäriverkoston ja joiltakin osin myös vesijohtoverkoston kuntokartoitus on suositeltavaa. Saat meiltä kaikki tarvittavat varusteet niin vesijohtojen kuin  viemäreidenkin asennukseen helposti saman katon alta. 

Jätevesijärjestelmän lisävarusteet ovat tärkeässä roolissa esteettisyyden kannalta

Pesualtaiden viemäröintiin löytyy niin ikään laadukkaita tuotteita, kuten erilaisia ylivuotoputkia sekä viemärivarusteita. Löydät meiltä myös tyylikkäät sekä laadukkaat pullo- ja putkivesilukot.

Keittiön kaatoaltaiden viemäröinti on usein piilotettu valmiiksi keittiökaappien sisään, joten sen esteettisyys ei välttämättä ole priorisoitu. Valikoimastamme löydät laadukkaat viemäriventtiilit ja erilaiset viemäröintiputket, jotka niin ikään saa helposti piilotettua rakenteisiin tai kaappien sisään.

On myös tärkeää, että WC-istuinten jätevesijärjestelmä saadaan sulautettua muuhun rakennukseen mahdollisimman huomaamattomasti, äänettömästi ja jouhevasti kuin mahdollista. Laadukkaat putkiosat, yhteet ja muut tuotteet löydät helposti nyt sivuiltamme, kohdasta “WC- istuinten ja urinaalien viemäröintivarusteet”.

Erilaiset suihkukaivot johtavat veden hallitusti ja tehokkaasti viemäriverkostoon. Kuivakaivojen asennus riittää saunaan ja kodinhoitohuoneeseen sekä muihin suurelta osin kuiviin tiloihin, mutta kosteisiin tiloihin vaaditaan laadukkaat ja oikein mitoitetut kaivot. Löydät meiltä tyylikkäät ja kätevät suihkukaivot sekä muut osat. Kaiken kruunaa kuitenkin tyylitelty ritilä, joiden valikoima on laajennut entisestään.

Laadukkaat jätevesijärjestelmän osat löytyvät siis nyt saman katon alta, mistä on myös saatavilla muut LVI-tuotteet, kuten esimerkiksi putkiliittimet. Löydät myös kätevästi sivuiltamme paljon tietoa asennuksesta. ja esimerkiksi hyödylliset salaojituksen ohjeet. Jätevesijärjestelmän oikeaoppinen ja asianmukainen toiminta vaatii paljon osilta ja asennukselta.