LVI-varaosat ja LVI-tarvikkeet nyt yhdestä paikasta

Taloteknisten laitteiden kehittyessä on markkinoille noussut paljon uusia, innovatiivisia tuotteita, joiden laadun takeena on usein pitkä kehitystyö. Me Viegalla luotammekin juuri siihen, että kaikenlaiset LVI-varaosat, LVI-tarvikkeet ja muut talotekniset laitteet löytyvät saman katon alta – kaikki yhtä laadukkaina, tutkittuina ja testattuina versioina kuin mitä markkinoilla vaaditaan.

Löydät kotisivuiltamme LVI-tarvikkeet Suomessa, suomalaisten asennusohjeiden kera ja näiden lisäksi vieläpä paljon valinnassa ja asennuksessa helpottavia työkaluja. Meiltä löydät esimerkiksi puristusliitoksiin tarvittavat osat, tarvikkeet ja työkalut.

Laadukkaat LVI-varaosat

Koska me Viegalla tarjoamme asiakkaillemme vain parasta, voit luottaa siihen, että valikoimastamme löydät laadukkaat LVI-varaosat, niiden mitat ja muut tiedot, kuten CAD-mallinnokset, helposti ja nopeasti yhdestä paikasta. Liittimien, muhvien, seinäasennusjärjestelmien ja viemäriteknisten tuotteiden valikoimastamme löydät hakemasi helposti vain kirjoittamalla hakusanan kenttään ja etsintätyökalumme auttaa sinua lisäksi löytämään malleja eri tarkoituksiin.

Laadukkaat LVI-varaosat ovat käteviä käytössä ja esimerkiksi erilaisten puristusliitosten yleistyessä putkiasennuksissa olemme pyrkineet tuomaan markkinoille laadukkaita tuotteita, jotka kestävät käytössä ja ajan saatossa. Kosteusongelmien lisääntyessä ja niihin liittyvien muiden sisäilma-ongelmien yhteydessä piilee myös kysymys putkien ja erilaisten liitosten toimivuudesta. Viega LVI-opas tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua laadukkaisiin tuotteisiimme kotona tai toimistolla ja kerromme myös mielellämme lisää omista LVI-ratkaisuistamme Sinulle henkilökohtaisesta.

Varaosat eri LVI-laitteille

Huolellisesti valitut tuotteet ovat oleellinen osa toimivaa järjestelmää, mutta nykyään se ei aina riitä, vaan kaiken tulee olla laadukkaista materiaaleista valmistettua, aikaa ja kulutusta kestäviä. Suunnittelijoiden ja asentajien mieli lepää tuotteissa, joiden tekniset ominaisuudet, toiminta ja asennusohjeistus on mahdollisimman selkeästi esitetty ja tarvittavat tiedot helposti saatavilla.  Varaosia eri LVI-laitteille pitää olla saatavilla helposti ja nopeasti. Nopeimmillaan Viega toimittaa tarvittavat tuotteet vuorokaudessa!

Suunnittelu- ja valintaohjelmissa LVI-suunnittelija voi vapaasti valita, millaisia osia miltäkin valmistajalta valitsee, jotka tavarantoimittajat ja asentajat voivat sitten ostaa ja asentaa sen mukaan, mitä kuhunkin kohteeseen on suunniteltu. LVI-suunnittelijalta tulevat massalistat ovat täynnä erilaisia LVI-tarvikkeita, -liittimiä, -varaosia ja venttiileitä sekä muita putkiosia. Massalistoista löytyy niin kuparisia, teräksisiä, punametallisia kuin myös esimerkiksi ruostumattomasta ja pelkästä teräksestä valmistettuja osia. Tulitöitä vältetään yhä useammin ja näin ollen erilaiset puristusliitokset ovat ottaneet tulevan jalansijan LVI-alalla. LVI-tarvikkeiden tulisi olla aina parasta mahdollista laatua, jotta vältytään vesivahingoilta.

Löydä kaikki tarvittava Viegan kotisivuilta

LVI-varaosat ja LVI-tarvikkeet löydät kotisivuiltamme kohdasta “Varaosat”. Löydä tarvitsemasi puristusliittimet, kulmat, haarat, muhvit, tulpat, venttiilit ja putket sekä puristustyökalut. “Seinäasennusjärjestelmät” -osiosta löydät kaikki WC-järjestelmien ja urinaalien seinäasennuksiin ja piiloasennuksiin tarvittavat kehikot ja säiliöt, sekä niiden asennukseen liittyvät tarvikkeet.

“Viemäröintitekniikka”-osiosta löydät viemäröinnin avuksi erilaisia varusteita kylpy- ja suihkuammeisiin, pesualtaisiin, keittiö- ja kaatoaltaisiin, WC-istuimiin, suihkukaivoihin ja kaikki niihin liittyvät lisäosat, kuten ritilät ja mm. padotusventtiilit. Huomaathan, että sivuiltamme löydät myös paljon ratkaisuja erikoiskohteisiin ja -asennuksiin.

LVI-tarvikkeet Suomessa löytyy nyt yhä helpommin internetistä. Siksi mekin Viegalla panostamme siihen, että asiakkaat löytävät laadukkaat LVI-tarvikkeet suoraan kotisivuiltamme, jonne on koottu laaja kirjo LVI-varaosia, LVI-liittimiä sekä paljon muuta putkitöissä ja -asennuksissa tarvittavia tuotteita.