Yli 17 000 LV-tuotetta kuvastossamme

110 vuotta menestystä ei ole sattumaa. Ennen kaikkea se on seurausta innovaatioihin keskittymisestä. Me Viegalla saamme monia hyviä ideoita asiakkaiden kanssa käytävän vuoropuhelin ansiosta. Ideoita, jotka muodostuvat omistautuneiden työntekijöiden asiantuntemuksesta ja jotka kehitetään valmiiksi tuotteiksi suurten investointien ansiosta.

Riippumatta siitä onko kyseessä LV-tuotteista putket, putkiliittimet tai esimerkiksi viemärit, Viega osoittaa kekseliäisyyttä kaikissa tuotealueissa. Esimerkiksi puristustekniikan ja SC-Contur vuodonilmaisimen kehittäminen ovat hyviä esimerkkejä Viegan innovatiivisuudesta.

Viegan innovaatioissa yhdistyvät turvallisuus, korkea laatu ja kustannustehokkuus asennustöissä. Tutustu innovaatioihimme LV-tuotteiden kuvastossa, josta löydät yli 17 000 Viegan tuotetta! 

TÄÄLTÄ LÖYDÄT TUOTEKUVASTOMME

LV-tuotteita Sinun yrityksellesi

Laatu ei ole yhdentekevää kun kyse on LV-tuotteista, joita tarvitaan kaasu-, lämmitys- tai saniteettijärjestelmiin. Toimivan ja luotettavan järjestelmän rakentamiseksi tarvitaan monimutkaisia ratkaisuja, joissa kaikki komponentit on integroitu optimaalisesti. Aivan kuten Viegan tuotteissa!

Tarvitsetpa putkia, liittimiä, osia puristusjärjestelmään tai viemäröinti- ja putkityötarvikkeita, löydät tuotekuvastostamme yli 17 000 tuotetta! Kaikki nämä tuotteet ovat yhteensopivia, mikä tarkoittaa oikeiden tuotteiden löytämisen helppoutta. Viega on maailmanlaajuinen järjestelmätoimittaja LV-tuotteissa ja rakennustekniikassa.

VARAOSAT

Parasta saksalaisvalmisteista laatua LV-tuotteissa

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua LV-tuotteissa. Työskentelemme intensiivisesti laadunvarmistuksen, tutkimuksen ja kehittämisen saralla, jotta voimme kehittää materiaaleja, teknologiaa ja työskentelymukavuutta asiakkaitamme varten.

Viega. Connected in quality.

VVS produkter katalog