WC-säiliöt ja seinäasennusjärjestelmät

Viegalta löydät todella laadukkaat ja luotettavat WC-säiliöt sekä erilaiset seinäasennusjärjestelmät unelmiesi kylpyhuoneen toteuttamiseen. Viega Eco Plus -sarjaan kuuluvat seinäasennettavat WC-elementit, kiinnikkeet, peruselementit, kiinnitystarvikkeet, -elementit sekä urinaalielementit ja WC-elementit, jopa erityisominaisuuksilla varusteltuina. Löydät ne helposti sivuiltamme löytyvästä katalogista ja voit siellä helposti selata tarvitsemiasi tuotteita. Löydät niin ikään seinäkeverhoukseen tarvittavat laitteet ja tarvikkeet samasta paikasta. Valikoimaamme kuuluu myös erilaiset WC-järjestelmien ja urinaalien huuhtelupainikkeet kuin myös erilaiset varustesarjat ja kehykset.

Laadukkaat WC-seinäasennusjärjestelmät voit huoletta asentaa täyttääksesi tiukimmatkin vaatimukset vesikalusteille erilaisissa kohteissa, sillä kaksoishuuhtelumallimme vievät tehdasasenteisina vain kolme litraa vettä per huuhtelu pienellä huuhtelulla ja 6 litraa suurella huuhtelulla. Näitä voidaan haluttaessa modifioida, mutta ne sopivat hyvin esimerkiksi BREEAM-sertifioitaviin rakennuskohteisiin, joissa vedenkäyttöä pyritään säätelemään mahdollisimman vähäiseksi.

 

WC-säiliön lisävarusteet

Kattavasta valikoimastamme löydät myös erilaiset WC-säiliön lisävarusteet. Voit valita kohteeseesi sopivat elementit kattavasta elementtivalikoimastamme. Viegan valikoimasta löydät laadukkaat peruselementit, mutta myös esimerkiksi kulmaelementtejä ja urinaalielementtejä on saatavana laaja valikoima. Valikoimamme kattaa myös asennukseen tarvittavat tuotteet, kuten kiinnikkeet ja seinäverhoukset sekä tarvikkeet. Kiinnitystarvikkeiden valikoimasta löydät erilaiset kiinnityssarjat ja -profiilit, mutta myös asennuskiskot ja äänieristyssarjat. Kaiken kattava valikoimamme antaa sinulle tarvittavat työkalut sekä itse WC-vesisäiliön että siihen liittyvien lisävarusteiden asennukseen.

Viegan valikoimasta löydät myös muita kylpyhuoneisiin ja viemäreihin sekä putkistoihin liittyviä tarvikkeita, kuten WC-painikkeita, ja esimerkiksi kotimaisia Arabian WC-säiliön tiivisteitä, jotka ovat osa WC-säiliöiden lisävaruste valikoimaamme. Sivuiltamme löydät myös hyödyllistä tietoa vesijohtojen ja viemäreiden asennuksesta. ja esimerkiksi todella hyödylliset salaojitusohjeet, jotka voivat auttaa sinua suuresti pihanrakennustöissä.

Tietoja WC-säiliön varusteista

Viega Eco Plus -mallistoon kuuluu laadukkaat WC-säiliöt ja saat halutessasi myös lisätietoa WC-säiliöiden varusteista. WC-elementteihin kuuluu itse vesisäiliö, sen runko ja siihen liittyvät osat ja tarvikkeet. Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä useita eri malleja, joista voit vapaasti valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon, kohteesi rakenteiden ja itse istuimen mukaan. Seinään asennettavien säiliöiden lisäksi löydät kiinnikkeitä, joiden avulla saat kätevästi asennettua säiliöt seinän tai kotelon sisään. Meiltä löytyy myös erikseen myytäviä osia, joita voit asennuksessa käyttää. Eco Plus -mallien lisäosat ja kiinnitystarvikkeet löydät helposti Kiinnitystarvikkeet-osiosta, josta voit selata ja valita tarvitsemasi lisäosat, kuten kiinnitysprofiilit, asennuskiskot ja äänieristeet. Samasta paikasta löydät myös urinaalien kiinnikkeet ja elementit, joita taas voit käyttää urinaalien kiinnitykseen.

WC:n ja urinaalin huuhtelutarvikkeet -osiosta löydät erilaisia huuhtelupainikkeita, jotka ovat yhteensopivia myymiemme säiliöiden kanssa. Sieltä löydät mm. sähkökäyttöisiä WC:n huuhtelupainikkeita ja WC:n ja urinaalin asennuksessa tarvitsemasi kiinnikkeet ja varusteet. Täältä löydät myös varaosia ja laadukkaat vaihtosarjat, joiden avulla muunnat mekaanisesta WC-säiliöstä nykyaikaisen, elektronisesti huuhtelevan mallin. Piiloasennettavat säiliöt voidaan helposti asentaa varaosien ja tarvikkeiden avulla lähes mihin tahansa. Kaikki Viegan lasiset huuhtelupainikkeet on valmistettu yksiosaisesta turvalasista ja ne sopivatkin mainiosti arkkitehtonisesti haastaviin kohteisiin, joissa tarvitaan laadukasta, tyylikästä ja modernia muotoilua.