Viega V-profiili - 100% varmuutta asennuksiin

Kaksoispuristuksella 100% varmuus puristusliitoksiin!

Kaksinkertainen puristus - tuplasti parempaa

Viega -puristustekniikka perustuu kaksinkertaiseen puristukseen. Jokaisessa puristustapahtumassa puristetaan liittimen vaon edestä ja sen takaa ja näin luodaan pitkäikäinen, vääntymätön ja pitkittäisvoimia vastusta liitos - 100% varmuudella. 

SC-Contur - pieni profiili ja paras mahdollinen varmuus

Viegan patentoitu SC-Contur on puristustekniikan ehdottomasti paras turvallisuustakuu. Tämä turvaominaisuus huolehtii siitä, että vahingossa puristamatta jääneet liittimet vuotavat 100%:n varmuudella - ja sikis ne huomataan välittömästi. 

Tuotemerkintä - sekaantuminen ei ole mahdollista

Jokainen Viegan puristusliitin on merkitty selkeästi. Merkinnän värit kertovat erilaiset käyttöalueet. Vihreä merkintä on tarkoitettu käyttövedelle, keltainen kaasulle, valkoinen aurinkolämmölle, kaukolämmölle ja matalapainehöyrylle, sininen labs-frei -liittimille, punainen ja musta tarkoittavat "Ei juomavettä". Mitat 64mm:stä lähtien on merkitty oranssilla tarralla, joka poistetaan puristuksen jälkeen. 

Tiivisterenkaat - universaalista erikoistiivisteisiin

Myös oikean elastomeeri-raaka-aineen valinnassa Viega luottaa parhaaseen laatuun. Ainoastaan laadukkaiden tiivisteiden avulla voidaan täyttää myös vaatimus putkistojen käytöstä rakennuksen koko käyttöiän ajan ilman häiriöitä ja huoltoa. Viega tarjoaa jokaiseen käyttöön sopivan ratkaisun vain kolmella erilaisella tiivisteellä: EPDM ensisijaisesti käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmiin, HNBR kaasu-, lämmitysöljy- ja dieselpolttoaineputkiin sekä FKM erikoissovelluksiin korkeammalla lämpötila-alueella. 

Viega V-profiilin edut

  • 100% varmuus kaksinkertaisen puristuksen ja SC-Conturin ansiosta 
  • selkeä tuotemerkintä sulkee pois sekaantumiset 
  • kolme laadukasta tiivistettä kaikkiin käyttötarkoituksiin