Viega - Valitse 100% varmuus

Kaksoispuristuksella 100% varmuus puristusliitoksiin!

Kaksinkertainen puristus - tuplasti varmempi

Viega-puristusliittimien varmuus perustuu kaksinkertaiseen puristukseen. V-profiilin liittimet puristetaan o-renkaan molemmilta puolilta ja näin varmistetaan pitkäikäinen ja luotettava liitos - 100%:n varmuudella. 

 

SC-Contur vuodonilmaisin

Viegan SC-Contur on markkinoiden varmatoimisin vuodonilmaisin. Tämä turvaominaisuus huolehtii, että puristamatta jääneet liittimet huomataan jo painekokeessa, eikä rakennukseen jää piileviä vuotoriskejä. Lue lisää vuodonilmaisimesta täältä.

 

Tuotemerkintä

Jokainen puristusliitin on varustettu Viega-merkinnällä, jonka avulla on helppo erottaa Viega-liittimet muiden valmistajien tuotteista. Puristusliittimen värikoodit kertovat erilaiset käyttöalueet.

Vihreä merkintä on tarkoitettu käyttövedelle, keltainen kaasulle, valkoinen aurinkolämmölle ja matalapainehöyrylle, sininen labs-frei -liittimille, punainen ja musta eivät sovellu käyttövedelle.

Liittimet 64mm:stä lähtien on merkitty oranssilla tarralla, joka poistetaan puristuksen jälkeen. 

 

Tiivisterenkaat kaikkiin käyttötarkoituksiin

Myös oikean elastomeeri-raaka-aineen valinnassa Viega luottaa parhaaseen laatuun. Viega tarjoaa jokaiseen käyttöön sopivan ratkaisun vain kolmella erilaisella tiivisteellä: EPDM ensisijaisesti käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmiin, HNBR kaasu-, lämmitysöljy- ja dieselpolttoaineputkiin sekä FKM erikoissovelluksiin korkeammalla lämpötila-alueella. 

Viega-liittimien edut

  • kaksinkertaisen puristus
  • markkinoiden varmatoimisin vuodonilmaisin
  • selkeä tuotemerkintä
  • kolme laadukasta tiivistettä kaikkiin käyttötarkoituksiin