Palauta Palauta

Viega Smartpress - Komposiittijärjestelmä, jossa on varmuudella pienemmät painehäviöt

Viega Smartpress on markkinoiden ensimmäinen järjestelmä, joka yhdistää muoviputkijärjestelmän taloudellisuuden ja joustavuuden metallisen putkijärjestelmän virtausta edistäviin ominaisuuksiin.

Viega Smartpress - Monikerrosputkien aatelia

Viega Smartpress on todella innovatiivinen komposiittijärjestelmä  taloudelliseen ja hygieeniseen asennukseen. Painehäviö optimoitu komposiittijärjestelmä käyttää hyväksyttyä ja erittäin kestävää materiaalia, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja punametallista. Se ei tarvitse O-renkaita ja virtausaukon supistus on pieni. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä yhdistää erittäin nopean kokoonpanon edut minimaalisilla painehäviöillä, mikä mahdollistaa turvallisen juomaveden, lämmityksen ja kaasun asennuksen. 

Turvallinen asennus ilman tiivisteitä

Missään kokojen 16-63mm:n Viega Smartpress -liittimissä ei tarvita tiivistettä. Se on selkeä etu asennuksessa. Näin myös hankala ja aikaa vievä kalibrointi jää pois (kuva 1). Myös tiivisteen vaurioituminen vahingossa, suurempi alttius lialle sekä supistunut sisähalkaisija ovat haittapuolia, jotka jäävät pois. Näin asennus sujuu nopeasti ja on pysyvästi varma. Luonnollisesti myös Viega Smartpress -liittimissä on SC-Contur vuodonilmaisin (kuva 2), joka tuo vahingossa puristamatta jääneet liitokset näkyviin heti ja 100% varmuudella!  

Optimaaliset virtausominaisuudet

Kaikkien Viega Smartpress komposiittiputkien liittimien koossa 16-32 mm - läpivirtaus on optimoitu. Suuret halkaisijan supistukset integroiduilla tiivisteillä varustettujen tukiholkkien vuoksi sekä sisägeometrian terävät reunat ovat näin historiaa. Näin voidaan optimoida jo asennusta suunniteltaessa ja säästää kustanuksissa, koska pienempien kokojen materiaalintarve on myös vähäisempää. Lisäksi solakan mitoituksen ansiosta voidaan taata lyhyet poistoajat ja enemmän varantoa kulutushuippujen aikana. 

Viega Smartpress'n hyödyt

 • pieni virtausaukon supistus
 • erinomaiset virtausominaisuudet
 • alhaiset painehäviöt
 • mahdollistaa pienempien kokojen toteuttamisen - monissa tapauksissa koko asennus voidaan suorittaa käyttämällä 16 mm: n materiaaleja
 • ei O-renkaita
 • tiivistyspinta koko tukirunkoon
 • kalibrointia ei tarvita – säästää aikaa 30%
 • juomavesi, lämmitys ja kaasu
 • ruostumatonta terästä ja punametallia - korkea laatu ja kestävät materiaalit
 • ikkuna, joka helpottaa lisäyssyvyyden tarkistamista
 • kokeiltu ja testattu Viega SC-Contur 100% turvallisuuden varmistamiseksi
 • järjestelmän komposiittiputket ovat Viegan valmistamat
 • järjestelmän kaikki komponentit on valmistettu Saksassa
 • valikoima kattaa koot 16 - 63 mm

Viega Smartpress - Suunniteltu minimoimaan painehäviöt.

Kuva 1. Asennuksen työvaiheet: 1) Katkaise komposiittiputki leikkurilla. 2) Liitä komposiittiputki liittimeen. 3) Purista liitin kiinni komposiittiputkeen.

Asennuksen työvaiheet: 1) Katkaise putki leikkurilla. 2) Liitä putki liittimeen. 3) Purista liitin kiinni putkeen.

Kuva 2. Paras varmuus: SC-Contur vuodonilmaisin näyttää luotettavasti vahingossa puristamatta jääneet liitokset.

Paras varmuus: SC-Contur vuodonilmaisin näyttää luotettavasti vahingossa puristamatta jääneet liittimet.

Smartpress

Löydä lisätietoa Smartpress tuotteista kuvastostamme
Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme