Purista fiksusti uuden Viega Pressgun 6 -sukupolven avulla

Viega Pressgun -puristuskoneet asettavat täysin uudet standardit talotekniikka-alalle. Ei vain siksi että ne tekevät puristustekniikasta vieläkin vähemmän aikaa vievää, ne myös parantavat huomattavasti käytön helppoutta kompaktien mittojensa, pienemmän painonsa, parannetun käsiteltävyytensä ja uusien akkujen kanssa, joiden käyttöikä on huomattavasti pidempi. Riippumatta siitä, minkä uuden Viega Pressgun puristuskoneen valitset, jokainen on räätälöity täydellisesti sen käyttötarkoitukseen ja tarjoaa huipputeknistä, erittäin luotettavaa tekniikkaa.

We need your consent to load the $$service$$ service.

Because we value your privacy, we hereby request your permission to use the following services. You can revoke your consent at any time. To do so, use the link to the "Cookie Settings" at the bottom of the page.
 

Puristuskoneen akku kestää paljon kauemmin kuin edeltäjänsä. Se mahdollistaa enemmän puristuksia!

Bernd Haaß (tekninen johtaja), Haaß GmbH & Co. KG

Paranneltu ergonominen muotoilu

Puristuskonetta on helpompi käsitellä väsymättä. Kaikilla uuden sukupolven malleilla on vaikuttava kevyt ja kompakti muotoilu. Varsinkin Picco 6 Plus toimii kuin käsivarren luonnollisena jatkeena.

Informatiivinen LED-näyttö

LED-näyttö näyttää puristuskoneen käyttötilan värin mukaan. Voit aina nähdä puristuskoneen käyttövalmiuden ja sen, onko se yhdistetty mobiilisovellukseen Bluetoothin kautta. Akun varaustaso on myös tarkistettavissa näytön kautta.

Työskentele turvallisesti

Useiden hyödyllisten ominaisuuksien avulla on turvallista työskennellä Pressgun 6 Plus- tai Pressgun Picco 6 Plus -puristuskoneiden kanssa - mukaan lukien parannettu LED-valo ja elektroninen puristuksen vapautustoiminto, joka jättää virheelliset puristukset menneisyyteen.

Vähentynyt huoltotarve

Näyttö kertoo sinulle huollon tarpeen automaattisesti, kun puristuskone on ylittänyt ennalta määrätyn puristusten määrän. Jos tuotetta ei huolleta seuraavien 2000 puristuksen aikana, se lukittuu automaattisesti.

Älykkäät toiminnot

Uuden älykkään Pressgun-sukupolven ansiosta puristuskoneen puristusten määrä ja toimintatilat ovat aina nähtävillä. Vaikka et olisikaan itse paikalla. Sovelluksemme avulla voit lukita puristuskoneen automaattisesti heti, kun laskurilukema, aika tai määritetty määrä puristuksia on saavutettu. Jopa ilman verkkoyhteyttä.

Parannettu akun suorituskyky

Paranneltu akkutekniikka mahdollistaa 25% suuremman akkukapasiteetin, jonka avulla voidaan suorittaa enemmän puristuksia. Merkittävä ero, jonka huomaat joka ikinen päivä.

 

Viegan Pressgun 6 Plus istuu hienosti käteen. Sen ohuemman pään ansiosta pääsen puristettaviin liittimiin käsiksi paljon nopeammin ja helpommin.

Patrick Peters (rakennusteknikko), Haaß GmbH & Co. KG

Uusi ja älykäs Viega Pressgun –sukupolvemme

Pressgun 6 Plus määrittelee uudet standardit

Pressgun 6 Plus on edeltäjäänsä joustavampi ja sillä on optimoitu käsittely. Se on kuusi senttimetriä lyhyempi ja noin 100 grammaa kevyempi kuin Pressgun 5. Sen painopiste sijaitsee nyt ranteen yläpuolella, mikä tekee siitä erityisen ergonomisen. Lisäksi sen kestävyys on parantunut uusien akkujen ansiosta, jotka mahdollistavat saman kokoisina 25 % suuremman kapasiteetin.

Puristuskone on langaton ja yhdistettävissä älykkäästi Viega Tool Services Lite -sovellukseen, mikä tarkoittaa enemmän turvallisuutta, enemmän ohjausvaihtoehtoja ja helpompaa suunnittelua sinulle. Voit esimerkiksi asettaa Pressgun 6 Plus -laitteen toimintatilan älypuhelimen kautta ja nähdä hyödyllisiä tietoja suoraan laitteessa, kuten akun tilan tai puristusten määrän.

Pressgun Picco 6 Plus on joustava ahtaissa paikoissa

Ergonomisen ja kompaktin muotoilunsa ansiosta puristusliitokset ahtaissa paikoissa ovat vielä helpommin saavutettavissa ja puristettavissa. Sen on 0,7 kg edeltäjäänsä kevyempi ja se toimii kuin käsivartesi luonnollisena jatkeena, joten sitä on helppo käsitellä riippumatta siitä, työskenteletkö kapeassa käytävässä tai pienessä kellarissa. Puristuskoneessa on myös uusi parempi akkujärjestelmä. Uudet 12 V: n akut ovat suojattuna puristuskoneen kotelossa, ovat kevyempiä kuin koskaan ja toimivat koneen jalustana.

 

Pressgun Picco 6 Plus on yhdistettävissä älypuhelimeen Viega Tool Services Lite -sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla saat kaikki olennaiset tiedot suoraan puhelimeesi. Esimerkiksi akun varaustason tai seuraavan huoltovälin.

Hallitse puristuskonettasi sovelluksen avulla

Käytännöllinen Viega Tool Services Lite -sovellus on saatavilla Pressgun 6 Plus- ja Pressgun Picco 6 Plus –puristuskoneisiin. Sovelluksen avulla voit muuttaa puristuskoneen käyttötapaa ja hallita muita lisäasetuksia. Voit ladata ilmaisen sovelluksen App Storesta sekä Google Play -kaupasta.

Edistykselliset puristuskoneet

Pressgun puristustehostin - uusi voiman mitta

Innovatiivinen Viega puristustehostin on riittävän tehokas puristamaan paksuseinämäiset putket muutamassa sekunnissa. Tämä tehonvahvistin kiinnitetään Viega Pressgun 6 Plus –puristuskoneeseen ja integroidun välileuan avulla voidaan käyttää Megapress XL puristusrenkaita. Erityisesti Megapress XL puristusrenkaiden avulla tapahtuvaan puristukseen kehitettyjen pallopäiden ansiosta voidaan taata täydellinen puristus.

Parhaat kuvat vakuuttuneilta talotekniikan ammattilaisilta

 #viegaworks-hashtagin alla Viegan seuraajat kaikkialta maailmasta jakavat parhaat valokuvansa Instagramissa osoittaakseen kuinka älykäs ja ylivoimainen tämä puristustekniikka on. 

Haluamme, että sinäkin osallistut!

Onko sinulla kysyttävää? Meillä on vastaukset.

Oletko vielä epävarma? Haluatko saada henkilökohtaista neuvontaa? Ota yhteyttä meihin! Odotamme innolla yhteydenottoasi. Tarjoamme mielellämme testimallin käyttöösi. Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin yhteydenottolomakkeella. Se antaa sinulle suoran yhteyden teknisille asiantuntijoillemme.

Onko sinulla jo yksi puristuskoneistamme ja tarvitset apua johonkin tiettyyn ongelmaan? Voit olla suoraan yhteydessä huoltokumppanimme asiantuntijoihin, jotka auttavat sinua mielellään.

Huoltokumppanisi

Sinun tietosi

Tarkasta syöttämäsi tiedot. 150
Tarkasta syöttämäsi tiedot.
Tarkasta syöttämäsi tiedot. 150
Jäljellä olevat merkit: 1000

Löydät lisää hyödyllistä tietoa täältä: