Palauta Palauta

Viega Prestabo - Sinkitty teräs takaa taloudellisuuden

Luotettava, varma, sinkitty: vain kolme ominaisuutta, joita ammattilaiset Viegassa arvostavat. Äärimmäisen laajan valikoiman, älykkäiden turvallisuusratkaisujen ja hyvän taloudellisuuden ansiosta Prestabon valitseminen on enstistä helpompaa. 

Käyttöalueet

Viega Prestabo -puristusliitinjärjestelmä on taloudellinen vaihtoehto kaikkiin lämmitysjärjestelmiin, suljettuihin jäähdytyskiertoihin ja paineilmaputkistoihin. 

Materiaali

Sinkityn teräksen avulla Prestabo yhdistää markkinoilla hyväksi havaitun raaka-aineen kylmän puristustekniikan etuihin. Ulkoa sinkittynä versiona järjestelmä soveltuu lämmitys- ja teollisuuslaitteistoille. Ylimääräisellä muovivaipalla varustettuna se soveltuu ihanteellisesti pinta-asennuksiin. Ulkoa ja sisältä sinkittynä versiona se tarjoaa lisäksi optimaalista korroosiosuojaa sprinkleri- ja paineilmaputkistoissa käytettäessä. 

Mitat

Viega Prestabon kattava tuotevalikoima käsittää puristusliittimet ja putket 12-108mm:n mitoissa. 

100% varmuutta - ei vuotoriskejä

Jokainen Viega Prestabo puristusliitin on varustettu SC-Contur (safety connection) vuodonilmaisimella. SC-Contur suojaa tilanteissa, joissa liitin esimerkiksi unohdetaan puristaa eikä se ole täysin tiivis järjestelmää täytettäessä tiiviystarkastuksen ainakana. Kun liitin on puristettu, se on 100% varmuudella täysin tiivis. Tällöin voidaan välttää tarpeettomat ja kalliit rakennuksen vesivahingot.

Viega Prestabon edut

  • taloudellinen järjestelmä suljetuille lämmitysjärjestelmille, suljetuille jäähdytyskierroille ja paineilmaputkistoille 
  • seostamaton teräs 1.0308 kolmena versiona: ulkopuolelta sinkitty, ulkoa sinkitty ja PP-verhoiltu 
  • 12-108mm:n mitoissa 
  • kaikissa liittimissä on SC-Contur vuodonilmaisin 
  • putkissa ja liittimissä on punaiset merkinnät "Ei juomavettä" 
  • made in Germany 

Viega Prestabo on taloudellinen, luotettava, varma ja sinkitty. Se on siis täydellinen!

Prestabo

Viega Prestabo on käytännöllinen kokonaisjärjestelmä 12-108mm:n mitoissa.

Viega Prestabo sopii erinomaisesti myös sprinkler laitteistoille.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen ja parantaa sitä sekä saada tilastotietoja. Emme käytä evästeitä käyttäjäprofiilien luomiseen. Lisätietoja saat Tietosuojalausunnostamme