Viega Prestabo - Sinkitty teräs takaa taloudellisuuden

Luotettava, varma, sinkitty: vain kolme ominaisuutta, joita ammattilaiset Viegassa arvostavat. Äärimmäisen laajan valikoiman, älykkäiden turvallisuusratkaisujen ja hyvän taloudellisuuden ansiosta Prestabon valitseminen on enstistä helpompaa. 

Käyttöalueet

Viega Prestabo -puristusliitinjärjestelmä on taloudellinen vaihtoehto kaikkiin lämmitysjärjestelmiin, suljettuihin jäähdytyskiertoihin ja paineilmaputkistoihin. 

Materiaali

Sinkityn teräksen avulla Prestabo yhdistää markkinoilla hyväksi havaitun raaka-aineen kylmän puristustekniikan etuihin. Ulkoa sinkittynä versiona järjestelmä soveltuu lämmitys- ja teollisuuslaitteistoille. Ylimääräisellä muovivaipalla varustettuna se soveltuu ihanteellisesti pinta-asennuksiin. Ulkoa ja sisältä sinkittynä versiona se tarjoaa lisäksi optimaalista korroosiosuojaa sprinkleri- ja paineilmaputkistoissa käytettäessä. 

Mitat

Viega Prestabon kattava tuotevalikoima käsittää puristusliittimet ja putket 12-108mm:n mitoissa. 

100% varmuutta - ei vuotoriskejä

Jokainen Viega Prestabo puristusliitin on varustettu SC-Contur (safety connection) vuodonilmaisimella. SC-Contur suojaa tilanteissa, joissa liitin esimerkiksi unohdetaan puristaa eikä se ole täysin tiivis järjestelmää täytettäessä tiiviystarkastuksen ainakana. Kun liitin on puristettu, se on 100% varmuudella täysin tiivis. Tällöin voidaan välttää tarpeettomat ja kalliit rakennuksen vesivahingot.

Viega Prestabon edut

  • taloudellinen järjestelmä suljetuille lämmitysjärjestelmille, suljetuille jäähdytyskierroille ja paineilmaputkistoille 
  • seostamaton teräs 1.0308 kolmena versiona: ulkopuolelta sinkitty, ulkoa sinkitty ja PP-verhoiltu 
  • 12-108mm:n mitoissa 
  • kaikissa liittimissä on SC-Contur vuodonilmaisin 
  • putkissa ja liittimissä on punaiset merkinnät "Ei juomavettä" 
  • made in Germany 

Viega Prestabo on taloudellinen, luotettava, varma ja sinkitty. Se on siis täydellinen!

Prestabo

Viega Prestabo on käytännöllinen kokonaisjärjestelmä 12-108mm:n mitoissa.

Viega Prestabo sopii erinomaisesti myös sprinkler laitteistoille.