Viega Profipress - Yksi puristusliitinjärjestelmä, kaikki mahdollisuudet

Profipress on miljoonia kertoja hyväksi havaittu puristusliitosjärjestelmä, jota voidaan käyttää lähes kaikilla käyttöaloilla. Yhdessä Profipress G:n ja Profipress S:n kanssa se tarjoaa yli 800 tuotteen laajuisen valikoiman ja näin se on asennustekniikan todellinen yleismies. Paras laatu "Made in Germany" koskee tällöin jokaista yksityiskohtaa - lieriömäisestä putkiohjauksesta aina laadukkaaseen tiivisteeseen asti. 

Käyttöalueet

Profipress yhdistää parhaan varmuuden laajimpaan mahdolliseen monipuolisuuteen - käyttömahdollisuudet ovat tällöin lähes rajattomat. Järjestelmä kattaa yli 800 yksittäisellä tuotteella koko asennuskirjon. Olipa kyse juomavedestä, lämmityksestä, muusta käytöstä rakennuksissa, teollisuuslaitteistoissa tai laivojen putkistoista. 

Materiaali

Profipressissä Viega luottaa johdonmukaisesti kupariin ja punametalliin. Kumpikin materiaali mahdollistaa hygieenisen asennuksen ja tarjoaa sen lisäksi parasta luotettavuutta materiaalilaadussa, ehdotonta muodonpitävyyttä ja pitkää käyttöikää. Lisäksi kaikki liittimet on varustettu laadukkaalla EPDM -tiiviste-elementillä. 

Mitat

Laaja valikoima, erilaiset rakenneosat ja ratkaisut kaikkiin mahdollisiin käyttökohteisiin, saatavana 12-108mm:n mitoissa - luonnollisesti välikoko 64mm mukaanlukien. 

100% varmuutta - ei vuotoriskejä

Jokainen Viega Profipress puristusliitin on varustettu SC-Contur (safety connection) vuodonilmaisimella. SC-Contur suojaa tilanteissa, joissa liitin esimerkiksi unohdetaan puristaa eikä se ole täysin tiivis järjestelmää täytettäessä tiiviystarkastuksen ainakana. Kun liitin on puristettu, se on 100% varmuudella täysin tiivis. Tällöin voidaan välttää tarpeettomat ja kalliit rakennuksen vesivahingot.  

Viega Profipressin edut

  • laaja valikoima mukaan lukien erikoisrakenneosat jokaiseen asennukseet 
  • soveltuu käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmiin sekä muihin käyttötarkoituksiin rakennuksissa ja jopa laivoissa 
  • koostuu kuparista ja punametallista, parasta laatua, muodonpitävyyttä ja käyttöikää 
  • saatavana 12-108mm:n mitoissa mukaanlukien välikoko 64mm 
  • jokainen puristusliitin on varustettu SC-Contur vuodonilmaisimella 
  • varustettu laadukkaalla EPDM tiivisterenkaalla 
  • made in Germany 

Viega Profipress on puristusliitosjärjestelmien todellinen yleismies!

Viega puristuskoneilla saat aikaan 100% varmat liitokset ja SC-Contur vuodonilmaisin poistaa piilevät vuoriskit.

Viega Profipress -liittimet juomavesijärjestelmiin tunnistaa vihreästä pisteestä. Kaikki liittimet on valmistettu kuparista ja punametallista ja niissä on EPDM-tiiviste.

Profipress